13.11.2019, 11:17 -
1.Imię - Łukasz
2.Wiek - 18 lat
3.Nick w grze - iLoveDeath
4.Czas od kiedy Gram na serwerze minecraft Lecraft - 6/7 miesięcy nie wiem Dokładnie
5, Czas Dzienny który mogę poświęcić - od 2 do 5 h
6.Czy posiadasz Wymienione programy? Jakie? Skype , facebook , Discord ,ts3
7.Komendy przydatne w Roli Chatmod:
/cc - Czyści chat
/c off - uniemożliwia pisanie dla graczy na chacie
/c on - Włącza na nowo możliwosc pisania
/kick (nick) - Wyrzuca gracza do listy serverow (poprawniej /cmi kick)
/Tempmute (nick) (czas) (powód) Wycisza Gracza na określony przez nas czas
8.Dlaczego mnie miałbyś wybrać na to stanowisko ? - ponieważ jestem zazwyczaj opanowaną osoba która ciężko wyprowadzić z równowagi nie daje się prowokować dla Graczy i zazwyczaj wszelkie zaczepki ignoruje .Kłótnie swoje jak i graczy Staram się rozwiązywać bez konfliktowo . Często pomagam graczom czy to w komendach albo poprostu w ich problemach , Staram się upominać ludzi jak są jakieś kłótnie Spam albo Flood chociaż częściej adm jest szybsza , na servie jestem w granicach 2/4 dni w tygodniu po 2/4 godziny Wynika to z faktu braku zajęcia ale ogólnie jak mama jakąś role na serwerze minecraft to staram się ją wykonać jak najlepiej oraz w miarę możliwości poświęcić temu dużo czasu . W dodatku chciałbym powrócić do roli chatmoda bo niestety nie mogłem nim dłużej być z powody życia prywatnego,
9.coś o mnie -Jak już pisałem mam na imię Łukasz mam 18 lat mieszkam w Woj podlaskim chodzę do 2 kls zawodowej kierunek budowlanka . większość wolnego czasu spędzam ze znajomymi albo na Graniu w Gry/piłkę nożną , moje zainteresowania to motoryzacja Oraz po części informatyka , w wolnym czasie najczęściej gram ewentualnie sprzedam czas ze znajomymi , warto powiedzieć o mojej Dysleksji właśnie temu robię sporo błędów i przekręcam wyrazy ;d .
10.czy masz sprawny mikrofon ? Tak
11.jaki masz Minecraft ? - przez utrate konta Steam mam non premium
12.czy miałeś możliwość być członkiem Adm na innym serverze? nie miałem
13. ]Czy byleś już w Administracji LeCraft?] - tak na cv 1 Raz
2.Wiek - 18 lat
3.Nick w grze - iLoveDeath
4.Czas od kiedy Gram na serwerze minecraft Lecraft - 6/7 miesięcy nie wiem Dokładnie
5, Czas Dzienny który mogę poświęcić - od 2 do 5 h
6.Czy posiadasz Wymienione programy? Jakie? Skype , facebook , Discord ,ts3
7.Komendy przydatne w Roli Chatmod:
/cc - Czyści chat
/c off - uniemożliwia pisanie dla graczy na chacie
/c on - Włącza na nowo możliwosc pisania
/kick (nick) - Wyrzuca gracza do listy serverow (poprawniej /cmi kick)
/Tempmute (nick) (czas) (powód) Wycisza Gracza na określony przez nas czas
8.Dlaczego mnie miałbyś wybrać na to stanowisko ? - ponieważ jestem zazwyczaj opanowaną osoba która ciężko wyprowadzić z równowagi nie daje się prowokować dla Graczy i zazwyczaj wszelkie zaczepki ignoruje .Kłótnie swoje jak i graczy Staram się rozwiązywać bez konfliktowo . Często pomagam graczom czy to w komendach albo poprostu w ich problemach , Staram się upominać ludzi jak są jakieś kłótnie Spam albo Flood chociaż częściej adm jest szybsza , na servie jestem w granicach 2/4 dni w tygodniu po 2/4 godziny Wynika to z faktu braku zajęcia ale ogólnie jak mama jakąś role na serwerze minecraft to staram się ją wykonać jak najlepiej oraz w miarę możliwości poświęcić temu dużo czasu . W dodatku chciałbym powrócić do roli chatmoda bo niestety nie mogłem nim dłużej być z powody życia prywatnego,
9.coś o mnie -Jak już pisałem mam na imię Łukasz mam 18 lat mieszkam w Woj podlaskim chodzę do 2 kls zawodowej kierunek budowlanka . większość wolnego czasu spędzam ze znajomymi albo na Graniu w Gry/piłkę nożną , moje zainteresowania to motoryzacja Oraz po części informatyka , w wolnym czasie najczęściej gram ewentualnie sprzedam czas ze znajomymi , warto powiedzieć o mojej Dysleksji właśnie temu robię sporo błędów i przekręcam wyrazy ;d .
10.czy masz sprawny mikrofon ? Tak
11.jaki masz Minecraft ? - przez utrate konta Steam mam non premium
12.czy miałeś możliwość być członkiem Adm na innym serverze? nie miałem
13. ]Czy byleś już w Administracji LeCraft?] - tak na cv 1 Raz
Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.11.2019, 13:57 przez IloveDeath.
Z każdą śmiercią człowieka ginie cały nieznany świat.
Rozmyślanie o śmierci jest rozmyślaniem o wolności
Rozmyślanie o śmierci jest rozmyślaniem o wolności