[ODRZUCONE] iLoveDeath - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [ODRZUCONE] iLoveDeath (/showthread.php?tid=9700) Strony:
1
2
|
iLoveDeath - IloveDeath - 13.11.2019 1.Imię - Łukasz 2.Wiek - 18 lat 3.Nick w grze - iLoveDeath 4.Czas od kiedy Gram na serwerze minecraft Lecraft - 6/7 miesięcy nie wiem Dokładnie 5, Czas Dzienny który mogę poświęcić - od 2 do 5 h 6.Czy posiadasz Wymienione programy? Jakie? Skype , facebook , Discord ,ts3 7.Komendy przydatne w Roli Chatmod: /cc - Czyści chat /c off - uniemożliwia pisanie dla graczy na chacie /c on - Włącza na nowo możliwosc pisania /kick (nick) - Wyrzuca gracza do listy serverow (poprawniej /cmi kick) /Tempmute (nick) (czas) (powód) Wycisza Gracza na określony przez nas czas 8.Dlaczego mnie miałbyś wybrać na to stanowisko ? - ponieważ jestem zazwyczaj opanowaną osoba która ciężko wyprowadzić z równowagi nie daje się prowokować dla Graczy i zazwyczaj wszelkie zaczepki ignoruje .Kłótnie swoje jak i graczy Staram się rozwiązywać bez konfliktowo . Często pomagam graczom czy to w komendach albo poprostu w ich problemach , Staram się upominać ludzi jak są jakieś kłótnie Spam albo Flood chociaż częściej adm jest szybsza , na servie jestem w granicach 2/4 dni w tygodniu po 2/4 godziny Wynika to z faktu braku zajęcia ale ogólnie jak mama jakąś role na serwerze minecraft to staram się ją wykonać jak najlepiej oraz w miarę możliwości poświęcić temu dużo czasu . W dodatku chciałbym powrócić do roli chatmoda bo niestety nie mogłem nim dłużej być z powody życia prywatnego, 9.coś o mnie -Jak już pisałem mam na imię Łukasz mam 18 lat mieszkam w Woj podlaskim chodzę do 2 kls zawodowej kierunek budowlanka . większość wolnego czasu spędzam ze znajomymi albo na Graniu w Gry/piłkę nożną , moje zainteresowania to motoryzacja Oraz po części informatyka , w wolnym czasie najczęściej gram ewentualnie sprzedam czas ze znajomymi , warto powiedzieć o mojej Dysleksji właśnie temu robię sporo błędów i przekręcam wyrazy ;d . 10.czy masz sprawny mikrofon ? Tak 11.jaki masz Minecraft ? - przez utrate konta Steam mam non premium 12.czy miałeś możliwość być członkiem Adm na innym serverze? nie miałem 13. ]Czy byleś już w Administracji LeCraft?] - tak na cv 1 Raz RE: iLoveDeath - Facilement__ - 13.11.2019 Na TAK RE: iLoveDeath - xRandySword_ - 13.11.2019 A dlaczego nie jesteś już w adm ? Ja osobiście jestem na NEUTRAL Z PRZECHYLENIEM NA NIE. RE: iLoveDeath - IloveDeath - 13.11.2019 (13.11.2019, 13:55)xRandySword napisał(a): A dlaczego nie jesteś już w adm ? Ja osobiście jestem na NEUTRAL Z PRZECHYLENIEM NA NIE. kto musiał wiedzieć ten wie ;d RE: iLoveDeath - xRandySword_ - 13.11.2019 (13.11.2019, 13:58)IloveDeath napisał(a):Rozumiem nie chce być wscibski. W takim razie NEUTRAL(13.11.2019, 13:55)xRandySword napisał(a): A dlaczego nie jesteś już w adm ? Ja osobiście jestem na NEUTRAL Z PRZECHYLENIEM NA NIE. RE: iLoveDeath - _Eliszon_ - 13.11.2019 zmieniam zdanie na NIE -stałeś sie wulgarny -nie prowadź dyskusji pod podaniem... iLoveDeath - MegaKalashnik0v - 13.11.2019 Jestem na TAK Ostatnio nawet sporo pisaliśmy o twoim ewentualnym powrocie do administracji. Nie zostałeś wyrzucony ze stanowiska ChatModa tylko sam odszedłeś przez tzw. siłę wyższą. No cóż, życze powodzenia Pozdrowionka od delave RE: iLoveDeath - YoungCossack - 17.11.2019 Neutral RE: iLoveDeath - Normi - 17.11.2019 Zdecydowane NIE. Powód taki, ze nie udzielasz sie na chacie I nie widac Cie na serwerze minecraft. RE: iLoveDeath - IloveDeath - 17.11.2019 (17.11.2019, 13:45)Normi napisał(a): Zdecydowane NIE. Powód taki, ze nie udzielasz sie na chacie I nie widac Cie na serwerze minecraft. polecam okulistę , napisałem czemu nie mnie nie widać , i w ostatnim tygodniu jestem codziennie po 3/4 h ;p |