[ODRZUCONE] (PODANIE) _TestOsTerOn_

Napisał(a): _TestOsTerOn_

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

6 posts in this topic
_TestOsTerOn_
Nowy

width=

0
7 posts 2 threads Dołączył: Jul 2020
29.07.2020, 17:08 -
1. Imię: Adam
2. Wiek: 13
3. Nick w grze: _TestOsTerOn_
4. Od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl: Od 3 Lat
5. Czas dzienny jaki możesz przeznaczyć na serwer: 3h-6-
6. Czy posiadasz Facebooka i Discorda?: Tak
7. Czy byłeś/aś karany/a na serwerze minecraft minecraft/forum/discord? Jak tak to za co?: Nie Byłem
8. Wymień komendy przydatne w roli ChatModa i napisz ich zastosowanie: /chat off- Wyłącza chat. /chat on - Włącza chat, /cc - czyści chat, /warn [nick] [powód] - ostrzega gracza, /tempute [nick] [czas] [powód] - Zaszywa usta graczowi na dany okres czasu, /kick [nick] - Wyrzuca gracza z serwera minecraft
9. Czy posiadasz sprawny mikrofon? (TAK/NIE): Tak
10. Wypisz obowiązki ChatModa: Obowiązkami Chatmoda są: Pilnowanie Chatu, upominanie osób które naginają regulamin MiniGier, Znajomość Regulaminu serwera minecraft. Pilnowanie swojego trybu, Rozwiązywanie problemów graczy na serwerze minecraft MiniGry.
11. Dlaczego chciałbyś/abyś zostać ChatModem?: Jestem aktywny na serwerze minecraft minecraft LeCraft.PL, Jestem też miłym i spokojnym chłopcem, mam bogate słownidztwo. Lubię pomagać innym osobą i chętnie zaprzyjaźniam się z graczami :'D Czesto gram na MiniGrach.
12. Napisz coś o sobie: Mam na imię Adam, Mam 13 lat i pochodzę z woj. Zachodniopomorskiego, moim hobby jest granie w gry komputerowe, sporty ruchliwe. Jestem miłym i skromnym chłopcem ,który uwielbia pomagać i grać na serwerze minecraft LeCraft.pl, Mam dużo przyjaciół zapoznanych w grach ale i też w prawdziwym życiu, Jestem raczej szczęśliwym chłopcem.
13. Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć?: Ponieważ nadaje się na to stanowisko,jestem pomocny i uczciwy w każdej sytuacji, uwielbiam grać na MiniGrach.
14. Czy byłeś/aś już w administracji na innym serwerze minecraft minecraft? (NIE PODAWAJ IP) Tak (chatmodem)
15. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl? Jak tak jaki tryb i ile razy?: Niestety nie miałem takiej możliwości :c 
   "Girls Just Wanna Have Fun"

Wiadomości w tym wątku
(PODANIE) _TestOsTerOn_ - przez _TestOsTerOn_ - 29.07.2020, 17:08
RE: (PODANIE) _TestOsTerOn_ - przez Qbik Young - 29.07.2020, 22:21
RE: (PODANIE) _TestOsTerOn_ - przez _Majsterequ123 - 29.07.2020, 22:27
RE: (PODANIE) _TestOsTerOn_ - przez Mrozon - 30.07.2020, 06:21
RE: (PODANIE) _TestOsTerOn_ - przez zukosa_pl - 30.07.2020, 08:20
RE: (PODANIE) _TestOsTerOn_ - przez inuczi - 30.07.2020, 08:25
(PODANIE) _TestOsTerOn_ - przez inuczi - 30.07.2020, 11:27

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości