[ODRZUCONE] (PODANIE) _TestOsTerOn_ - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Archiwum podań (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=130) +---- Dział: Odrzucone (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=132) +---- Wątek: [ODRZUCONE] (PODANIE) _TestOsTerOn_ (/showthread.php?tid=12110) |
(PODANIE) _TestOsTerOn_ - _TestOsTerOn_ - 29.07.2020 1. Imię: Adam 2. Wiek: 13 3. Nick w grze: _TestOsTerOn_ 4. Od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl: Od 3 Lat 5. Czas dzienny jaki możesz przeznaczyć na serwer: 3h-6- 6. Czy posiadasz Facebooka i Discorda?: Tak 7. Czy byłeś/aś karany/a na serwerze minecraft minecraft/forum/discord? Jak tak to za co?: Nie Byłem 8. Wymień komendy przydatne w roli ChatModa i napisz ich zastosowanie: /chat off- Wyłącza chat. /chat on - Włącza chat, /cc - czyści chat, /warn [nick] [powód] - ostrzega gracza, /tempute [nick] [czas] [powód] - Zaszywa usta graczowi na dany okres czasu, /kick [nick] - Wyrzuca gracza z serwera minecraft 9. Czy posiadasz sprawny mikrofon? (TAK/NIE): Tak 10. Wypisz obowiązki ChatModa: Obowiązkami Chatmoda są: Pilnowanie Chatu, upominanie osób które naginają regulamin MiniGier, Znajomość Regulaminu serwera minecraft. Pilnowanie swojego trybu, Rozwiązywanie problemów graczy na serwerze minecraft MiniGry. 11. Dlaczego chciałbyś/abyś zostać ChatModem?: Jestem aktywny na serwerze minecraft minecraft LeCraft.PL, Jestem też miłym i spokojnym chłopcem, mam bogate słownidztwo. Lubię pomagać innym osobą i chętnie zaprzyjaźniam się z graczami :'D Czesto gram na MiniGrach. 12. Napisz coś o sobie: Mam na imię Adam, Mam 13 lat i pochodzę z woj. Zachodniopomorskiego, moim hobby jest granie w gry komputerowe, sporty ruchliwe. Jestem miłym i skromnym chłopcem ,który uwielbia pomagać i grać na serwerze minecraft LeCraft.pl, Mam dużo przyjaciół zapoznanych w grach ale i też w prawdziwym życiu, Jestem raczej szczęśliwym chłopcem. 13. Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć?: Ponieważ nadaje się na to stanowisko,jestem pomocny i uczciwy w każdej sytuacji, uwielbiam grać na MiniGrach. 14. Czy byłeś/aś już w administracji na innym serwerze minecraft minecraft? (NIE PODAWAJ IP) Tak (chatmodem) 15. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl? Jak tak jaki tryb i ile razy?: Niestety nie miałem takiej możliwości :c RE: (PODANIE) _TestOsTerOn_ - Qbik Young - 29.07.2020 Jestem na nie... Z tego co wiem trzeba miec ukonczone 14 lat aby byc czlonkiem administracji Po drugie malo rozwinęty pkt 12 Tyle mam do powiedzenia siema ... RE: (PODANIE) _TestOsTerOn_ - _Majsterequ123 - 29.07.2020 (29.07.2020, 22:21)Qbik Young napisał(a): Jestem na nie... Wybacznie ,że się wypowie: jak to Mateev opowiedział typkowi na propozycje: [b][i]Maatev_ Zasłużony 29 623 posts [/i][/b] 30.03.2020, 18:37 - Report post #11 (09.03.2020, 17:34)Sonariee napisał(a): napisał(a):Niektóre osoby w wieku np: 11 lat są rozwojowo bardziej ogarnięci Twoją propozycje można obalić jednym argumentem podanym powyżej. Co nam po tym, że osoba ma +14 lat gdy jej poziom intelektualny jest bliski 0? Każdemu warto dać szansę, wszystko pokaże czas ale zawsze warto spróbować. Pozdrawiam serdecznie! Propozycja odrzucona. Pozdrawiam (29.07.2020, 22:27)_Majsterequ123 napisał(a):(29.07.2020, 22:21)Qbik Young napisał(a): Jestem na nie... Zapomniałem się wylogować z konta kuzyna bo się logował tutaj RE: (PODANIE) _TestOsTerOn_ - Mrozon - 30.07.2020 z tego co wiem sa wyjatki dla 13 lat ale zly tytul podania RE: (PODANIE) _TestOsTerOn_ - zukosa_pl - 30.07.2020 Prefiks w tytule powinien wyglądać tak: [PODANIE]nick. Nie musisz pisać prefiksu samemu, wystarczy go wybrać z bocznej listy zatytułowanej,, Prefiks''podczas pisania wątku. Co do podania jest w miarę okej. Neutral Pozdrawiam^^ RE: (PODANIE) _TestOsTerOn_ - inuczi - 30.07.2020 wiek, slabo czytelne podanie, widuje cie w miare czesto neutral/nie (PODANIE) _TestOsTerOn_ - inuczi - 30.07.2020 |