23.04.2019, 13:36 -
1.Imię :
Kamila
2.Wiek :
W październiku będę mieć 16.
3.Nick w grze :
kamila0123
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :
Gram lekko ponad miesiąc, gdyż wcześniej brakowało mi czasu głównie przez egzaminy. Teraz mam o wiele więcej wolnego czasu, więc jestem codziennie, nawet po parę godzin.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :
To zależy od ilości nauki, jednak aktualnie, jak już mówiłam, jestem po egzaminach, więc mam tego czasu trochę więcej. Myślę, że wieczorami po godzince, dwie, a w weekendy 2-3, czasem nawet 4 godziny. Teraz też zbliżają się wakacje, więc tego czasu będzie więcej
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Są :
Posiadam wszystkie z wymienionych we wzorze programów.
7 .Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
Na większości serwerów minecraft są różne. Te, które znam to:
/ban - to wiadomo, ban
/mute – wyciszanie,
/tempban - ban na czas określony,
/unban nick - odbanuje danego gracza,
/tempmute nick
/kick - wyrzucanie z serwera minecraft,
/banip - ban na IP
/c off - wyłącza czat
/c on - włącza
/fly
/noc
/dzien
/afk
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Jestem miłą i spokojną osobą. Dość trudno jest wyprowadzić mnie z równowagi, gdy jest to potrzebne potrafię na spokojnie, nawet po parę razy wytłumaczyć komuś daną rzecz, tak aby dokładnie mnie zrozumiał. Często pomagam innym, w budowaniu, jak również, gdy zadają pytania na czacie. Mam dobrą ortografię i staram się nie popełniać błędów.
9.Coś o sobie :
Jestem z małopolski. Interesuję się przede wszystkim jazdą konną, na którą obecnie poświecam sporo czasu. Mam 3 własne konie i startuje w zawodach regionalnych. Oprócz tego chodzę na siłownie i trenuję czasami siatkówkę. Bardzo lubie gotować.
Jestem otwartą osobą i szybko nawiązuje kontakty z innymi.
Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ?:
Tak.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
Non-premium (launcher)
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
Tak, raz byłam moderatorką.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:
Nie, nie miałam okazji być.
Kamila
2.Wiek :
W październiku będę mieć 16.
3.Nick w grze :
kamila0123
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :
Gram lekko ponad miesiąc, gdyż wcześniej brakowało mi czasu głównie przez egzaminy. Teraz mam o wiele więcej wolnego czasu, więc jestem codziennie, nawet po parę godzin.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :
To zależy od ilości nauki, jednak aktualnie, jak już mówiłam, jestem po egzaminach, więc mam tego czasu trochę więcej. Myślę, że wieczorami po godzince, dwie, a w weekendy 2-3, czasem nawet 4 godziny. Teraz też zbliżają się wakacje, więc tego czasu będzie więcej
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Są :
Posiadam wszystkie z wymienionych we wzorze programów.
7 .Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
Na większości serwerów minecraft są różne. Te, które znam to:
/ban - to wiadomo, ban
/mute – wyciszanie,
/tempban - ban na czas określony,
/unban nick - odbanuje danego gracza,
/tempmute nick
/kick - wyrzucanie z serwera minecraft,
/banip - ban na IP
/c off - wyłącza czat
/c on - włącza
/fly
/noc
/dzien
/afk
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Jestem miłą i spokojną osobą. Dość trudno jest wyprowadzić mnie z równowagi, gdy jest to potrzebne potrafię na spokojnie, nawet po parę razy wytłumaczyć komuś daną rzecz, tak aby dokładnie mnie zrozumiał. Często pomagam innym, w budowaniu, jak również, gdy zadają pytania na czacie. Mam dobrą ortografię i staram się nie popełniać błędów.
9.Coś o sobie :
Jestem z małopolski. Interesuję się przede wszystkim jazdą konną, na którą obecnie poświecam sporo czasu. Mam 3 własne konie i startuje w zawodach regionalnych. Oprócz tego chodzę na siłownie i trenuję czasami siatkówkę. Bardzo lubie gotować.
Jestem otwartą osobą i szybko nawiązuje kontakty z innymi.
Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ?:
Tak.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
Non-premium (launcher)
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
Tak, raz byłam moderatorką.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:
Nie, nie miałam okazji być.