[PRZYJĘTE] [Podanie] kamila0123 - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Freebuild (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=2) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=11) +---- Wątek: [PRZYJĘTE] [Podanie] kamila0123 (/showthread.php?tid=8431) Strony:
1
2
|
[Podanie] kamila0123 - kamila0123 - 23.04.2019 1.Imię : Kamila 2.Wiek : W październiku będę mieć 16. 3.Nick w grze : kamila0123 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Gram lekko ponad miesiąc, gdyż wcześniej brakowało mi czasu głównie przez egzaminy. Teraz mam o wiele więcej wolnego czasu, więc jestem codziennie, nawet po parę godzin. 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : To zależy od ilości nauki, jednak aktualnie, jak już mówiłam, jestem po egzaminach, więc mam tego czasu trochę więcej. Myślę, że wieczorami po godzince, dwie, a w weekendy 2-3, czasem nawet 4 godziny. Teraz też zbliżają się wakacje, więc tego czasu będzie więcej 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Są : Posiadam wszystkie z wymienionych we wzorze programów. 7 .Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: Na większości serwerów minecraft są różne. Te, które znam to: /ban - to wiadomo, ban /mute – wyciszanie, /tempban - ban na czas określony, /unban nick - odbanuje danego gracza, /tempmute nick /kick - wyrzucanie z serwera minecraft, /banip - ban na IP /c off - wyłącza czat /c on - włącza /fly /noc /dzien /afk 8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem miłą i spokojną osobą. Dość trudno jest wyprowadzić mnie z równowagi, gdy jest to potrzebne potrafię na spokojnie, nawet po parę razy wytłumaczyć komuś daną rzecz, tak aby dokładnie mnie zrozumiał. Często pomagam innym, w budowaniu, jak również, gdy zadają pytania na czacie. Mam dobrą ortografię i staram się nie popełniać błędów. 9.Coś o sobie : Jestem z małopolski. Interesuję się przede wszystkim jazdą konną, na którą obecnie poświecam sporo czasu. Mam 3 własne konie i startuje w zawodach regionalnych. Oprócz tego chodzę na siłownie i trenuję czasami siatkówkę. Bardzo lubie gotować. Jestem otwartą osobą i szybko nawiązuje kontakty z innymi. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ?: Tak. 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Non-premium (launcher) 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak, raz byłam moderatorką. 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Nie, nie miałam okazji być. RE: [Podanie] kamila0123 - pyra777_ - 23.04.2019 Podanie fajnie napisane, treściwie i spełnia co trzeba Wielu komend nie będziesz miała na początku ale + za ich znajomość wypisanie Jestem na TAK [Podanie] kamila0123 - Plutoo__ - 23.04.2019 Podoba mi się twoje podanie. Spełniasz wymagania. Wydajesz się osobą która wie czego chce i co chce robić. Mi pozostaje tylko życzyć powodzenia. Pozdrawiam RE: [Podanie] kamila0123 - NinJa_CiSseK - 23.04.2019 Tak jak panowie na gorze. Powodzenia i Pozdrawiam RE: [Podanie] kamila0123 - Ronczasty - 24.04.2019 Na tak RE: [Podanie] kamila0123 - Grysior9 - 24.04.2019 Podanie fajnie rozpisane, większości komend chatmod nie ma, ale jak pisał pyrcia, dobrze ze je znasz. Reszta też fajna Jestem na tak RE: [Podanie] kamila0123 - iiExtra_Law - 24.04.2019 Naprawdę nikt nie widzi że to jest skopiowane? Na nie RE: [Podanie] kamila0123 - pyra777_ - 24.04.2019 (24.04.2019, 16:51)iiExtra_Law napisał(a): Naprawdę nikt nie widzi że to jest skopiowane? Od kogo jest to skopiowane ? RE: [Podanie] kamila0123 - kamila0123 - 24.04.2019 (24.04.2019, 17:22)pyra777 napisał(a):(24.04.2019, 16:51)iiExtra_Law napisał(a): Naprawdę nikt nie widzi że to jest skopiowane? Też chciałabym wiedzieć od kogo i skąd takie podejrzenia RE: [Podanie] kamila0123 - MineFaks - 24.04.2019 Na Tak. |