10.06.2020, 06:58 -
1.Imię : Paweł
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : _PawciX_
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Tak 3-4 lata bo zmieniałem nick
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 4-10
godzin (aktulanie w ciagu 30 dni byłem aktywny 7 dni i 20 godzin)
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Posiadam Discorda, Facebooka, Skype.
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/cc - czyści chat
/kick [nick] [powod] - wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft
/c on/off - włącza/wyłącza chat
/warn [nick] [powod] - ostrzega gracza
/tempmute [nick] [czas] [powod]- wycisza gracza
/cmi kick [nick] [powod] - wyrzuca gracza z trybu
/sprawdz [nick] – sprawdza gracza
/czysty [nick] - wypuszcza gracza z sprawdzarki
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ chciałbym i lubie pomagać graczą LeCrafta. Udzielam się na chacie. Często jestem na serwerze minecraft, najczęściej na trybie Creative. Lubię poznawać nowe osoby. Jestem przyjazny dla innych. Myślę ze sprawdziłbym sie w roli ChatModa
9.Coś o sobie : Mam na imię Paweł. Mam 14 lat Mieszkam w województwie Pomorskim. Mam psa i papugę. Moimi ulubionymi grami są mc i cs:go Najwiecej czasu spędzam grając na LeCrafcie między innymi na trybie cv. Czasami zagram sobie vd. Nie umiem ładnie budować dlatego nie idę na budowniczego. Lubię też pograć w piłkę nożną. Jestem przyjazny, towarzyski, pomocny, i aktywny na serwerze minecraft praktycznie codziennie. Piszę to podanie, gdyż bardzo chciałbym dołączyć do tego zgranego teamu jakim jest administracja LeCrafta.
10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK/NIE) : TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM /
NONPREMIUM)? : NONPREMIUM (jeszcze)
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : NIE
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Na LeCrafcie nie byłem jeszcze w administracji a bardzo bym chciał.
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : _PawciX_
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Tak 3-4 lata bo zmieniałem nick
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 4-10
godzin (aktulanie w ciagu 30 dni byłem aktywny 7 dni i 20 godzin)
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Posiadam Discorda, Facebooka, Skype.
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/cc - czyści chat
/kick [nick] [powod] - wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft
/c on/off - włącza/wyłącza chat
/warn [nick] [powod] - ostrzega gracza
/tempmute [nick] [czas] [powod]- wycisza gracza
/cmi kick [nick] [powod] - wyrzuca gracza z trybu
/sprawdz [nick] – sprawdza gracza
/czysty [nick] - wypuszcza gracza z sprawdzarki
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ chciałbym i lubie pomagać graczą LeCrafta. Udzielam się na chacie. Często jestem na serwerze minecraft, najczęściej na trybie Creative. Lubię poznawać nowe osoby. Jestem przyjazny dla innych. Myślę ze sprawdziłbym sie w roli ChatModa
9.Coś o sobie : Mam na imię Paweł. Mam 14 lat Mieszkam w województwie Pomorskim. Mam psa i papugę. Moimi ulubionymi grami są mc i cs:go Najwiecej czasu spędzam grając na LeCrafcie między innymi na trybie cv. Czasami zagram sobie vd. Nie umiem ładnie budować dlatego nie idę na budowniczego. Lubię też pograć w piłkę nożną. Jestem przyjazny, towarzyski, pomocny, i aktywny na serwerze minecraft praktycznie codziennie. Piszę to podanie, gdyż bardzo chciałbym dołączyć do tego zgranego teamu jakim jest administracja LeCrafta.
10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK/NIE) : TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM /
NONPREMIUM)? : NONPREMIUM (jeszcze)
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : NIE
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Na LeCrafcie nie byłem jeszcze w administracji a bardzo bym chciał.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.06.2020, 07:55 przez Maatev_.