[PRZYJĘTE] [PODANIE] _PawciX_ - Wersja do druku +- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft) +-- Dział: Nasze Serwery Minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Serwer Minecraft Creative (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Rekrutacja (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=13) +---- Wątek: [PRZYJĘTE] [PODANIE] _PawciX_ (/showthread.php?tid=11746) Strony:
1
2
|
[PODANIE] _PawciX_ - _PawciX_ - 10.06.2020 1.Imię : Paweł 2.Wiek : 14 3.Nick w grze : _PawciX_ 4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Tak 3-4 lata bo zmieniałem nick 5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 4-10 godzin (aktulanie w ciagu 30 dni byłem aktywny 7 dni i 20 godzin) 6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Posiadam Discorda, Facebooka, Skype. 7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /cc - czyści chat /kick [nick] [powod] - wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft /c on/off - włącza/wyłącza chat /warn [nick] [powod] - ostrzega gracza /tempmute [nick] [czas] [powod]- wycisza gracza /cmi kick [nick] [powod] - wyrzuca gracza z trybu /sprawdz [nick] – sprawdza gracza /czysty [nick] - wypuszcza gracza z sprawdzarki 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ chciałbym i lubie pomagać graczą LeCrafta. Udzielam się na chacie. Często jestem na serwerze minecraft, najczęściej na trybie Creative. Lubię poznawać nowe osoby. Jestem przyjazny dla innych. Myślę ze sprawdziłbym sie w roli ChatModa 9.Coś o sobie : Mam na imię Paweł. Mam 14 lat Mieszkam w województwie Pomorskim. Mam psa i papugę. Moimi ulubionymi grami są mc i cs:go Najwiecej czasu spędzam grając na LeCrafcie między innymi na trybie cv. Czasami zagram sobie vd. Nie umiem ładnie budować dlatego nie idę na budowniczego. Lubię też pograć w piłkę nożną. Jestem przyjazny, towarzyski, pomocny, i aktywny na serwerze minecraft praktycznie codziennie. Piszę to podanie, gdyż bardzo chciałbym dołączyć do tego zgranego teamu jakim jest administracja LeCrafta. 10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK/NIE) : TAK 11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NONPREMIUM (jeszcze) 12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : NIE 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Na LeCrafcie nie byłem jeszcze w administracji a bardzo bym chciał. RE: [PODANIE] _PawciX_ - Jakub Jaskulski - 10.06.2020 Więc no: Wiek+ Aktywność + Komendy+ 8/9 +/- Udzielasz sie + Jestem na TAK RE: [PODANIE] _PawciX_ - zukosa_pl - 10.06.2020 **..Zgranego teamu jakim jest administracja Lecrafta..**-aż śmiechłem xd O podaniu: Nad poszczególnymi elementami rozpisano się powyżej, ja natomiast uważam że przydałby się na serwerze minecraft choć jeden człowiek który ma do siebie dystans, jest elastyczny i otwarty. Z tego względu jestem na TAK. O tobie wiem nie dużo ale to co wiem wystarczy mi żeby mieć na twój temat opinię. Pozdrawiam^^ i życzę powodzonka. RE: [PODANIE] _PawciX_ - ᴊᴜᴜᴜᴋɪ - 10.06.2020 Doświadczenie - Wiek + Komendy + Pkt 8-9 +/- Nie oceniam aktywności wiec NEUTRAL RE: [PODANIE] _PawciX_ - LoveDeath0Vd - 10.06.2020 Więc tak: Doświadczenie - Komendy + Punkt 8 i 9 +/- Udzielasz się na chacie i bardzo często cię widuje na serwerze minecraft ++ Moja ocenka to TAK mam nadzieję że ci się uda bo jesteś naprawdę dobrym graczem. Powodzona ci życzę RE: [PODANIE] _PawciX_ - Winnetou - 10.06.2020 Powody up - Widzę często aktywność jest dobra - Na chacie aktywność jest także dobra tylko +/- z pomaganiem ale myślę że jak się dostaniesz to nadrobisz to Jestem na TAK RE: [PODANIE] _PawciX_ - Natan Nikiel - 10.06.2020 ELO ELO I TAK: Wiek + Komendy + 8 i 9 +/- Doświadczenie - Aktywność + Udzielanie się +/- Jestem na TAK RE: [PODANIE] _PawciX_ - PixlGirl - 10.06.2020 Heja >,< Widziałam cię pod tabem, ale z udzielaniem i pomaganiem to troszeczkę słabo A cu do podania to ; Wiek+ Czas + Programy + (zawsze można założyć ) Komendy + Moim zdaniem 8 i 9 w miarę wiec +/- Dam NEUTRAL ze względu na tą aktywność która jest dosyć znacząca Powodzonka ^^ RE: [PODANIE] _PawciX_ - Mrozon - 10.06.2020 Dlaczego usunięto moją ocene? RE: [PODANIE] _PawciX_ - _PawciX_ - 10.06.2020 mrozu2115 nie mam pojęcia |