[PODANIE] OneLockMissleLauncher

Napisał(a): OneLockMissleLauncher

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

15 posts in this topic
Szablo02
Niezarejestrowany

15.07.2016, 19:19 -
oczywiście jestem na TAK Big Grin
OneLockMissleLauncher
???????? ????????

width=

26 posts 4 threads Dołączył: Jun 2016
15.07.2016, 20:01 -
Okej, ale podziękuję...
pitereek
Niezarejestrowany

16.07.2016, 11:50 -
Jestem na TAK.
> Podanie rozbudowane.

P.S. Lecz nie wiem o co robisz problem z tymi ocenami, skoro opiekun trybu i tak to oceni i tak :v
WerciaWercia
Niezarejestrowany

16.07.2016, 15:09 -
Jestem na NIE.

× To już trzecie podanie, które po dwukrotnym odrzuceniu, praktycznie niczym nie różni się od poprzednich. To już może być uznane za spam.

× Pozwolę sobie przytoczyć Twoją wypowiedź z podania Foxx90.
(11.07.2016, 22:59)OneLockMissleLauncher napisał(a):
(10.07.2016, 18:30)Nelqaa napisał(a): Nie opisane komendy. Jak zbanujesz gracza ? Tylko /ban <nick> nie wystarczy. Błędy. Aktualnie: Na NIE

Z banem właśnie wystarczy... Nie wiesz a się wypowiadasz, dodatkowo jeśli ktoś napisał komendy wie do czego one służą... Cały czas piszesz że w podaniu są błędy ortograficzne, a ich nie ma...
Pokazujesz właśnie że dla ciebie Minecraft jest życiem i czujesz się odepchnięta przez inne osoby bo nie dali ci na TAK? Również pokazujesz swoją dziecinność, oceniając podania innych "nie właściwie" (Każdmu dajesz "NIE" Dla czego skoro ich Podanie jest bardzo ładne... Popatrz na swoje punkty reputacji, przez to co robisz nikt cię nie lubi i tym bardziej nie załapiesz się na KidModeratora) Odgrywasz się na innyh bo twoje podanie było po porostu SŁABE, nie czytelne... Jak ktoś coś takiego uzna?... To co teraz pokazujesz świadczy o tobie i pokazuje że nie zasłużyłaś nawet nie dorosłaś do bycia KidModeratorem... Po prostu DRAMAT.

To, jak zareagowałeś na odpowiedź tej osoby jest straszne. Nelqaa miała rację - do zbanowania nie wystarczy tylko nick, ale także powód, który jest obowiązkowy. Ale po co się dopytać jak powinno być, zwłaszcza, że sam kandydujesz na KidModa, a banowanie jest jedną z najważniejszych rzeczy po awansie na Moderatora.

"Reputki" akurat w najmniejszym stopniu wliczają się w rekrutację. Poza tym - nadanie negatywnego punktu reputacji za "NIE" pod podaniem również nie jest zbyt dojrzałe. Smile

Poza tym, każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii, więc negatywne ocenianie wszystkich podań nie jest niczym złym.
molgi123
Niezarejestrowany

17.07.2016, 19:18 -
Neutral
Kimberly
Niezarejestrowany

21.07.2016, 22:42 -
Odrzucam. Nie pisz wiecej podan.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości