[PODANIE] OneLockMissleLauncher

Napisał(a): OneLockMissleLauncher

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

15 posts in this topic
OneLockMissleLauncher
???????? ????????

width=

26 posts 4 threads Dołączył: Jun 2016
10.07.2016, 17:54 -
Siemka, w ostatnim czasie byłem na wakacjach więc nie miałem dostępu do teamspeak'a :/
Zauważyłem że moje podanie było w zakładce "odrzucone" więc napisałem po raz kolejny podanko.
Teraz nie mam nic do roboty więc zacznę znów sporą ilość czasu poświęcać na serwer Creative na Lecrafc'ie

Mam do was takie pytanie, dla czego moje podanie nie jest oceniane tylko każdy ma na nie wyjeb*ne
czekałem przez dwa dni na jaką kol wiek ocenę ale żadna się nie pojawiła... 
Może to podchodzi pod prośbę o sprawdzenie podania, ale ludzie dla czego Moje podanie nie jest oceniane
Jak chcecie odrzucie nie obchodzi mnie to gdyż nikt nie sprawdza mojego podania i tu zalega... Lepiej przenieść je do zakładki odrzucone, ponieważ po waszym zapłonie
stwierdzam iż już żadnych ocen nie dostanę... 
moja ostatnia ocena pojawiła się 4 dni temu i stop, ponieważ administracja nie pojedzie w dół zobaczyć czy czyje podanie jest nie ocenione przyjęte lub odrzucone, tylko administracja
zostaje i ocenia podania które są na górze...
Jest to naprawdę chamskie z waszej strony ponieważ w moim poprzedniom podaniu miałem ok. 17ocen które pojawiły się w 4-5 dni
a to podanie ma już 6dni
Nie widziałem osoby która czekała by 4 dni na jedną głupią ocenę...
Widzę na tej stronie administratorów którzy sprawdzają te podania górne...
Przyjąłem to jako odpowiedz od was dla mnie jako uznanie że jestem bezużyteczny...
wchodzę często na team-speaka aby administracja dostrzegła że jestem aktywny, ale co to daje nic
Możecie to podanie odrzucić lub zostawić
i oceniać
lecz to co wy zrobiliście przekracza wszelkie wartości
1. Imię:Wojtek 

2. Wiek:15

3. Nick w grze:OneLock

4. Status konta [Premium/Non-Premium]:Non-Premium

5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft:1rok i 7miesięcy

6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer:7-11h

7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]:Tak

8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:Tak

9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/jail
/mute
/tempmute
/kick
/tp
/regulamin
/chat off/on
/cc
/invsee
/p h
/tphere
/time set 
/afk
/fly
/weather clear
/seen
/v
/info
/clear
/back
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Jestem pracowity, Nie zważam na przeciwności losu, dla tego znów wrzucam ten post miły, przyjazny, uczciwy, posiadam dużo wolnego czasu, jestem bardzo kreatywny, pomocny, Chciał bym aby na serwerze minecraft Creative na serwerze minecraft Lecraft.pl panował pokój, dzięki któremu nie ma kłótni, każdy może poczuć się akceptowany, oraz aby gracze byli do siebie miło nastawieni, wyobrażam sobie serwer Creative jako serwer bez nieogarniętych kłócących się o wszystko dzieci, bez częstych błędów ortograficznych oraz serwer na którym żaden gracz nie poczuje się odepchnięty, niezaakceptowany, nie lubiany, odrzucony. Chciał bym aby na serwer nie wchodziły osoby które reklamują jakieś 10 slotowe serwery lub cokolwiek innego. Chciał bym aby gra na serwerze minecraft była naprawdę przyjemna i miła, bez psujących np: działki osób.

11. Dodatkowe informacje o sobie: Lubię oglądać WWE, moimi ulubionymi "wojownikami" są Roman Reigns oraz Brock Lesnar. Bardzo lubię grać w Gad OF War gdzie wcielam się w potężnego spartańskiego wojownika, syna bogini rzeki Styks i Zeusa...Kratosa, który zabijał wszystkich bogów po kolei w ramach zemsty. Interesuje się Mitologią grecką, i lubię czytać książki na jej temat zaczynając od Mitologii kończąc na Pamiętnikach półbogów, także lubię oglądać filmy o mitologii, takie jak Troja, Aleksander i też bardzo fajny ale w czasach nowożytnych "Persi Jackson i Złodziej Pioruna" Morze potworów i Klątwa Tytana, czekam na Pamiętniki herosów. Bardzo lubię serię Assasin Creed. Moją ulubioną jest Revelation, gdzie wcielamy się w legendarnego Eio Auditore da Frienze z Florencji był on włoskim szlachcicem i assasinem. Jego "początki" można zobaczyć grając w Assasin Creed BrotherHood. Ale nic nie pobije zakończenia serii Revelation gdzie Ezio odnajduje w bibliotece Masjafu martwego Alataira. Dzięki osobom z tego forum zrozumiałem że moja wiedza o Assasinie mi nie pomoże w zostaniu KidModeratorem, a wręcz przeszkodzi ponieważ przez opisanie fabuły końcówki Revelation'a nie załapałem się na KidModeratora obraz
Ale teraz się ogarnąłem i dzięki temu doświadczeniu stałem się bardziej kumaty.
Myślę że teraz napsałem idealnego posta obraz
Bardzo lubię grać w RoboCrafta o czym świadczy mój nick
OneLockOnMissleLauncher to potężna broń która, ma 6 wyrzutni ale 2 wystarczą na zniszczenie Mecha bez żadnego pancerza czyli niskich lewelach obraz
Interesuje się ów dzież piłką nożną moimi ulubionymi zawodnikami z Polskiego squadu są Lewy, Milik, Kapustka oraz Błaszczykowski
co mecz pokazują, kawał dobrej gry, i mimo iż Polska w tych czasach nie jest "najlepsza" to i tak daje radę
Ponieważ wyszliśmy z grupy z 4 punktami na EURO2016, i zremisowaliśmy z Miszczami xD świata... Niemcami, teraz będzie czekał nas przeciwnik ze wschodu (Ukraina)
ale myśle że damy radę.
Bardzo lubię Lasagne, Calsone oraz pizze z kuchni włoskiej 
Włosi naprawdę bardzo wykwintnie łączą składniki i powstaje z czegoś nie dobrego
coś naprawdę pysznego obraz
Lubię cieplutkie pieczywko z Tesco, bo zawsze jest <cieplutkie> i mięciutkie
Ale to nie wszystko lubię też MiniPizze z Tesco, bo jest gruba i ma na sobie składniki
które uwielbiam czyli:  ser i salami 
Uwielbiam koszykówkę  do której zachęciła mnie książka Michaela Jacksona pod Tytułem "MICHAEL JORDAN ŻYCIE"
Dzięki tej książce zacząłem grać w koszykówkę, obecnie posiadam 2 złote medale  obraz
Uwielbiam FNAF'A nie lubię Gamepley'u, ale tajemnice są super, dużo dwóch znacznych sytuacji, ale dla mnie nie było przeszkody
i odkryłem wszystkie tajemnice obraz
Lubię grać w CS:GO i LoL'a
w CS'IE mam orzełka a w LoL'u mam golda 3
Czas coś o zainteresowaniach "naukowych" nieprawdacie?
Interesuję się Astronomią, od 2 lat patrzę co noc i przez ponad godzinę szukam tajemniczej planetu Nibiru która ponoć krąży na pasie Oriona
Nie wiadomo kiedy ją ujrzę ale cały czas szukam i nie tracę nadziei 
Interesuję się dziedziną Archeologii , badam pozostałości dawnych kultur, najczęściej  badam 
arcydzieła z epoki Renesansu i Baroku
interesuje się ów dzież dziedziną Kartografii czyli tworzenia Map jest to naprawdę świetne obraz
Wiem bo zrobiłem Mapę mojej miejscowości było to naprawdę pochlebiające ponieważ dzięki temu wydarzeniu 
dostrzegłem że jestem w tym na prawdę dobry
Lubię rozwiązywać zagadki matematyczne, teraz jestem podczas rozwiązywania ciągu liczb Fibonacciego
jest to naprawdę tajemnicze ale myślę że dam rade
Nie lubię ryb(do jedzenia) oraz grzybów, no chyba jeżeli chodzi o drożdże w chlebie, a z ryb to na przykład dorze obranego tuńczyka 
Bardzo lubię poznawać nowych ludzi i będę się starał aby być jak najlepszym KidModeratorem jeśli pozytywnie rozpatrzycie moje podanko obraz
Na razie przechodzę mutację więc będę miał strasznie dziecinny głos obraz

Czekam na wasz odzew Narka obraz

Chciałem zostać KidModeratorem, aby przypilnować porządku na serwerze minecraft, ale widzę ile wam czasu zajmuje sprawdzanie mojego podania, codziennie coraz więcej syfu przychodzi na creativa, w celu reklamowania serwerów minecraft, a administracji tam brak, jak gram i ludzie piszą jakieś reklamy nie widzę administracji, próbowałem ich uspokajać ale co ja biedny mogę zrobić?
Nikt mnie nie słucha, nikomu nie mogę dać muta aby się ogarnął. Pisałem to podanie z myślą że szybko dojdę do tego stanowiska i zacznę przestrzegać porządku, ale sprawdzanie zajmuje dużo czasu więc... PROSZĘ O ODRZUCENIE TEGO WĄTKU, gdyż nie chcę być KidModeratorem, ponieważ nie będę patrzył jak ludzie robią boty wchodzą na serwer i osobno spamią. Nie mam już siły na to ich uspokajanie, więc rezygnuje... Kimbrely proszę o zamknięcie wątku i najlepiej jego usuniecie. Wcześniej byłem tak blisko, lecz zmarnowałem szansę... Dzięki Narka ;(
Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.07.2016, 20:00 przez OneLockMissleLauncher.
PanCzekoladkowy
Niezarejestrowany

width=

15 posts 4 threads Dołączył: Jun 2016
10.07.2016, 18:04 -
Sqbany. Fajnie rozpisane i kolorowo.

Na TAK

To squbany specjalnie.
CMata
Niezarejestrowany

10.07.2016, 18:10 -
na Tak
Nelqaa
Niezarejestrowany

width=

21 posts 3 threads Dołączył: May 2016
10.07.2016, 18:22 -
Na NIE. Kolorowe nie zmieni podania że będzie lepsze, kilka komend jest niepotrzebnych i wszystkie nie opisane. Miałeś opisać siebie a nie co lubisz jeść  i gdzie przebywasz. To jest niepotrzebne. Błędy są, ale nie dużo. Jakoś nie przekonujesz mnie. Dawno już Polska grała z ukrainą. Wygrała 1:0 a więc po co piszesz żę jakby wczoraj zremisowali z Niemcami. A czy kogoś to obchodzi że grasz w jakieś wojny czy strzelaniny? 
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2016, 19:07 przez Nelqaa. Powód edycji: ZMIANA OPINII
Kmil
Niezarejestrowany

10.07.2016, 20:41 -
Na Tak
OneLockMissleLauncher
???????? ????????

width=

10.07.2016, 20:49 -
(10.07.2016, 18:22)Nelqaa napisał(a): Na NIE. Kolorowe nie zmieni podania że będzie lepsze, kilka komend jest niepotrzebnych i wszystkie nie opisane. Miałeś opisać siebie a nie co lubisz jeść  i gdzie przebywasz. To jest niepotrzebne. Błędy są, ale nie dużo. Jakoś nie przekonujesz mnie. Dawno już Polska grała z ukrainą. Wygrała 1:0 a więc po co piszesz żę jakby wczoraj zremisowali z Niemcami. A czy kogoś to obchodzi że grasz w jakieś wojny czy strzelaniny? 

Aha.... Podania kolorowe są "LEPSZE" i  bardziej czytelne, komendy które wszyscy posiadają nie przydadzą się w roli MłodszegoModeratora?
"Co lubię jeść, i gdzie przebywam".... Hmmmm, to się nie zalicza do dodatkowych informacji o sobie? tak samo jak granie w cytuję "Wojny czy strzelaniny"
Błędów nie ma ponieważ gdy piszesz podania podkreśla ci dany wyraz czerwoną falowaną linią, a to że Polska grała z Ukrainą zalicza się do moich "zainteresowań" min:. Piłka nożna 
Radzę ci POMYŚL zanim coś napiszesz !
Krych10
Niezarejestrowany

10.07.2016, 20:58 -
za dużo niepotrzebnych rzeczy w punkcie jedenastym...
daje ci NEUTRAL
OneLockMissleLauncher
???????? ????????

width=

10.07.2016, 21:04 -
(10.07.2016, 20:58)Krych10 napisał(a): za dużo niepotrzebnych rzeczy w punkcie jedenastym...
daje ci NEUTRAL

3 nie potrzebne rzeczy, ale co tam nie będę się kłócił w końcu jest NEUTRAL xDDD
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2016, 21:04 przez OneLockMissleLauncher.
panborysek1
Niezarejestrowany

width=

20 posts 3 threads Dołączył: Jun 2016
11.07.2016, 08:55 -
Ładne podanie  Big Grin na TAK
OneLockMissleLauncher
???????? ????????

width=

15.07.2016, 18:10 -
(11.07.2016, 08:55)panborysek1 napisał(a): Ładne podanie  Big Grin na TAK