11.07.2018, 19:06 -
Witam chcial bym dostac unbana na serverze a o to moj powod : Wchodzę sobie na server pisze na chacie do mojego kolegi ej chcesz isc na moj server? on powiedzial tak napisalem na msg do mojego kolegi i dalem mu IP a administrator _Pytajnik_ mnie bezczelnie zbanowal mam juz bana od szesciu moze pieciu miesiecy ale postanowilem napisac poniewaz lubie wasz server creative bedwars
po prostu ten server jest super a teraz jest mi smutno bo nie moge grac na waszym servie ;(
Blagam odbanujcie mnie nic zlego nie chcialem
Jesli i tak nie odbanujecie to i tak bede kochal wasz server ;(
Z gory dziekuje za wysluchanie pozdrawiam
Prosze o szybkie odpisanie na forum
Pozdrawiam DANIEL
P.S Kiedys nawet kupilem vipa na 30 dni bo tak lubilem wasz server a nigdy vipow nie kupuje . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
po prostu ten server jest super a teraz jest mi smutno bo nie moge grac na waszym servie ;(
Blagam odbanujcie mnie nic zlego nie chcialem
Jesli i tak nie odbanujecie to i tak bede kochal wasz server ;(
Z gory dziekuje za wysluchanie pozdrawiam
Prosze o szybkie odpisanie na forum
Pozdrawiam DANIEL
P.S Kiedys nawet kupilem vipa na 30 dni bo tak lubilem wasz server a nigdy vipow nie kupuje . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .