LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft
[ZAMKNIĘTY] Czy mozecie mnie odbanowac? to co zrobil jeden adm bylo niesprawiedliwe. - Wersja do druku

+- LeCraft.PL - Forum Minecraft, Serwery minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft)
+-- Dział: Strefa gracza minecraft (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=149)
+--- Dział: Pytania i Problemy (https://www.lecraft.pl/Serwery-Minecraft/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: [ZAMKNIĘTY] Czy mozecie mnie odbanowac? to co zrobil jeden adm bylo niesprawiedliwe. (/showthread.php?tid=6512)

Czy mozecie mnie odbanowac? to co zrobil jeden adm bylo niesprawiedliwe. - SpookyDemon27354 - 11.07.2018

Witam chcial bym dostac unbana na serverze a o to moj powod :  Wchodzę sobie na server pisze na chacie do mojego kolegi ej chcesz isc na moj server? on powiedzial tak napisalem na msg do mojego kolegi i dalem mu IP a administrator _Pytajnik_ mnie bezczelnie zbanowal  mam juz bana od szesciu moze pieciu miesiecy ale postanowilem napisac poniewaz lubie wasz server creative bedwars
po prostu ten server jest super a teraz jest mi smutno bo nie moge grac na waszym servie ;(

Blagam odbanujcie mnie nic zlego nie chcialem  Cry Cry Cry 

Jesli i tak nie odbanujecie to i tak bede kochal wasz server ;(  Heart Heart Heart

Z gory dziekuje za wysluchanie pozdrawiam Wink

Prosze o szybkie odpisanie na forum  Sad Sad

Pozdrawiam       DANIEL

P.S Kiedys nawet kupilem vipa na 30 dni bo tak lubilem wasz server a nigdy vipow nie kupuje   Cool . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

RE: Czy mozecie mnie odbanowac? to co zrobil jeden adm bylo niesprawiedliwe. - Natka007 - 11.07.2018

Gram z bratem i razem wpadlismy na pomysl na wybudowanie ekstra wyspy. Wszystko ladnie pieknie do momentu kiedy mielismy zajebista wysepke a ja miałam do sprzedania Shoulker Boxa (nie wiem jak to sie pisze) napisalam 2 razy czy ktos chce kupic nastepnie odpuscilam mimo tego ze byly potrzebne mi pieniazki na blok pisaku i zapytalam sie brata czy moze napisac on czy moze go sprzedac za 2900 po czym sie zgodzil napisal 2 razy i to nie po 5 sekundach TYLKO DLUZSZYM CZASIE!!!! Nastepnie dostal bana Smile Zenada po czym zal mi go bylo i pytalam sie tego smiesznego "admina" za co dostal bana? po czym odpisal mi ja spytalam sie go na ile czasu dostal bana i oczywiscie ja takze dostalam bana i to nie takiego zwyklego Smile PERMAMENTNIE ZBANOWYANY PRZEZ KaMela Szczerze? podobal mi sie ten serwer normalni ludzie czego brakuje w dzisiejszych czasach.... ale admini no soryyy Przegiecie Smile Serdecznie dziekuje ze 2 osoby dostaly bana na zawsze na nic bo jakis "kretyn" nie potrafi banowac Smile Nie pozdrawiam Smile

RE: Czy mozecie mnie odbanowac? to co zrobil jeden adm bylo niesprawiedliwe. - SpookyDemon27354 - 11.07.2018

Natka007 tyle rekrutacji robia po ciula znalezli by sobie jednego admina i koniec a nie co miesiac rekru pozniej takie matoly wyrastaja jak da sie im admina mialem swoj server wiec wiem jak to jest AHH XD

Czy mozecie mnie odbanowac? to co zrobil jeden adm bylo niesprawiedliwe. - PolishManta - 11.07.2018

Zly dzial

I mogles podac koledze IP przez sms'a, messengera ts'a albo inna aplikacje

W regulaminie wyraz jest napisane by nie podawac ip innych serwerow nawet jesli maja do 5 slotow

Mozesz kupic Unbana

Pytajnik zbanowal cie slusznie

Przeciw ub Wink

Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka

RE: Czy mozecie mnie odbanowac? to co zrobil jeden adm bylo niesprawiedliwe. - hokagen - 12.07.2018

Zły dział, pytajnik nigdy nie banował (banował bo już w adm nie jest, niestety) za nic i równie dobrze mogłeś podać ip na gadu gadu, skype itd. Przeciw ub.

Czy mozecie mnie odbanowac? to co zrobil jeden adm bylo niesprawiedliwe. - Dandys_Saczy - 23.04.2019

obraz