21.09.2019, 21:33 -
1. Imię: Adam
2.Wiek: 13
3.Nick w grze: Adam_12UCPL
5.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :W tym roku wybija 4 lata.
6.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: 2-7
8.Czy Posiadasz powyżej wymionione programy?:Tak Pisiadam TS,FB,Dodatkowo Discord, jak coś mogę doinstalować
SKYPE.
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
/Kick (Nick) (Powód) - Wyrzucenie gracza z serwera minecraft.
/tempmute (Nick) (Czas) (Powód) - Wyciszenie gracza na jakiś okres czasu.
/cc - Czyści Chat.
/Chat Off -wyłącza chat.
/Chat On - włącza chat.
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Ponieważ jest miły, kulturalny,Pomocny, nie toleruje kłamstw i oszustw, Szanuje sprawiedliwość i bycie pomocnym. Sam jestem sprawiedliwy i żadnego gracza nie ukarze nie słusznie.
Chcem spróbować czegoś nowego może odkryję swój nowy talent?! kto wie
Jestem pomysłowy i ambitny lubię grac na tym serwerze minecraft i mogę zapewnić ,że codziennie będę na nim
przebywał przez minimum 2 godziny.
9.Coś o sobie: Nazywam się Adam jestem w 6 Klasie ponieważ poszedłem o rok później do szkoły. Jestem
Pomysłowym i ambitnym nastolatkiem , mieszkam w województwie Zachodnio Pomorskim. W małej
miejscowości położonej 80 kilometrów od Szczecina. Lubię przebywać w osobności innych osób , Jestem
otwarty do ludzi i lubię poznawać nowe osoby. Moje Hobby to uprawianie przeróżnych sportów piłkę , Siatkę i
inne. W przyszłości chciałbym iść do szkoły Technicznej i iść w stronę mechaniki , a później zostać kierowcą
ciężarówki.
10.Czy masz sprawny mikrofon? (TAK / NIE) : Tak mój mikrofon jest sprawny.
11.Jaki minecraft posiadasz? (PREMIUM / NONPREMIUM: Posiadam minecraft nonpremium.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Nie , nie
miałem takiej możliwości.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak to jaki tryb? , ile razy ?:Nie , nie byłem narazie
w administracji LeCraft.
niewiem czemu tak dziwnie ten nick się zrobił. tak samo z tym słowem ,,pomocnym'' mam nadzieję że to nie wpłynie na rezultat tego podania pozdrowionka dobranoc
2.Wiek: 13
3.Nick w grze: Adam_12UCPL
5.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :W tym roku wybija 4 lata.
6.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: 2-7
8.Czy Posiadasz powyżej wymionione programy?:Tak Pisiadam TS,FB,Dodatkowo Discord, jak coś mogę doinstalować
SKYPE.
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
/Kick (Nick) (Powód) - Wyrzucenie gracza z serwera minecraft.
/tempmute (Nick) (Czas) (Powód) - Wyciszenie gracza na jakiś okres czasu.
/cc - Czyści Chat.
/Chat Off -wyłącza chat.
/Chat On - włącza chat.
8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Ponieważ jest miły, kulturalny,Pomocny, nie toleruje kłamstw i oszustw, Szanuje sprawiedliwość i bycie pomocnym. Sam jestem sprawiedliwy i żadnego gracza nie ukarze nie słusznie.
Chcem spróbować czegoś nowego może odkryję swój nowy talent?! kto wie
Jestem pomysłowy i ambitny lubię grac na tym serwerze minecraft i mogę zapewnić ,że codziennie będę na nim
przebywał przez minimum 2 godziny.
9.Coś o sobie: Nazywam się Adam jestem w 6 Klasie ponieważ poszedłem o rok później do szkoły. Jestem
Pomysłowym i ambitnym nastolatkiem , mieszkam w województwie Zachodnio Pomorskim. W małej
miejscowości położonej 80 kilometrów od Szczecina. Lubię przebywać w osobności innych osób , Jestem
otwarty do ludzi i lubię poznawać nowe osoby. Moje Hobby to uprawianie przeróżnych sportów piłkę , Siatkę i
inne. W przyszłości chciałbym iść do szkoły Technicznej i iść w stronę mechaniki , a później zostać kierowcą
ciężarówki.
10.Czy masz sprawny mikrofon? (TAK / NIE) : Tak mój mikrofon jest sprawny.
11.Jaki minecraft posiadasz? (PREMIUM / NONPREMIUM: Posiadam minecraft nonpremium.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Nie , nie
miałem takiej możliwości.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak to jaki tryb? , ile razy ?:Nie , nie byłem narazie
w administracji LeCraft.
niewiem czemu tak dziwnie ten nick się zrobił. tak samo z tym słowem ,,pomocnym'' mam nadzieję że to nie wpłynie na rezultat tego podania pozdrowionka dobranoc
Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.09.2019, 21:53 przez Adam_12UCPL.