18.06.2019, 12:30 -
1.Imię - Łukasz
2.Wiek - 18 lat
3.Nick w grze - iLoveDeath
4.Czas od kiedy Gram na serwerze minecraft Lecraft - około 2/3 miech
5, Czas Dzienny który mogę poświęcić - od 2 do 5 h
6.Czy posiadasz Wymienione programy? Skype , Facebook (dodatkowo Discord) Edit . Sprostowanie - mam ts ale z niego nie korzystam bo mam tam problemy z działaniem mikrofonu (tak próbowałem nie jedno krotnie to naprawić
7.Komendy przydatne w Roli Chatmod:
/cc - Czyści chat
/c off - uniemożliwia pisanie dla graczy na chacie
/c on - Włącza na nowo możliwosc pisania
/kick (nick) - Wyrzuca gracza do listy serverow
/Tempmute (nick) (czas) (powód) Wycisza Gracza na określony przez nas czas
8.Dlaczego mnie miałbyś wybrać - Jestem zazwyczaj opanowaną osobą nie szukam kłótni oczywiście sa małe wyjątki które zdarzają się każdemu . Podczas kłótni Staram się napoczątku wysłuchać obu Stron i załatwić to bez konfliktowo sporo udzielam się na czacie upominam jeżeli ktoś przeklina spamuje albo Wywołuje flood . staram również się urozmaicać server swoimi różnymi minigrami które sam buduje i projektuje.Oraz chciałbym przetestować się w roli Chatmoda
9.coś o mnie -Jak już pisałem mam na imię Łukasz mam 18 lat mieszkam w Woj podlaskim chodzę do 2 kls zawodowej kierunek budowlanka Moje zainteresowania to motoryzacja ale lubie również Sport oraz spotkania ze znajomymi . Warto tez dodać ze moje Zjadanie liter oraz błędy ortograficznę wynikają z mojej Dysklekcji
10.czy masz sprawny mikrofon ? Tak
11.jak masz Minecraft - przez utrate konta Steam mam non premium
12.czy miałes możliwość byc członkiem Adm na innym serverze? nie miałem
13. czy byłem członkiem adm na serwerze minecraft Lecraft - nie byłem
2.Wiek - 18 lat
3.Nick w grze - iLoveDeath
4.Czas od kiedy Gram na serwerze minecraft Lecraft - około 2/3 miech
5, Czas Dzienny który mogę poświęcić - od 2 do 5 h
6.Czy posiadasz Wymienione programy? Skype , Facebook (dodatkowo Discord) Edit . Sprostowanie - mam ts ale z niego nie korzystam bo mam tam problemy z działaniem mikrofonu (tak próbowałem nie jedno krotnie to naprawić
7.Komendy przydatne w Roli Chatmod:
/cc - Czyści chat
/c off - uniemożliwia pisanie dla graczy na chacie
/c on - Włącza na nowo możliwosc pisania
/kick (nick) - Wyrzuca gracza do listy serverow
/Tempmute (nick) (czas) (powód) Wycisza Gracza na określony przez nas czas
8.Dlaczego mnie miałbyś wybrać - Jestem zazwyczaj opanowaną osobą nie szukam kłótni oczywiście sa małe wyjątki które zdarzają się każdemu . Podczas kłótni Staram się napoczątku wysłuchać obu Stron i załatwić to bez konfliktowo sporo udzielam się na czacie upominam jeżeli ktoś przeklina spamuje albo Wywołuje flood . staram również się urozmaicać server swoimi różnymi minigrami które sam buduje i projektuje.Oraz chciałbym przetestować się w roli Chatmoda
9.coś o mnie -Jak już pisałem mam na imię Łukasz mam 18 lat mieszkam w Woj podlaskim chodzę do 2 kls zawodowej kierunek budowlanka Moje zainteresowania to motoryzacja ale lubie również Sport oraz spotkania ze znajomymi . Warto tez dodać ze moje Zjadanie liter oraz błędy ortograficznę wynikają z mojej Dysklekcji
10.czy masz sprawny mikrofon ? Tak
11.jak masz Minecraft - przez utrate konta Steam mam non premium
12.czy miałes możliwość byc członkiem Adm na innym serverze? nie miałem
13. czy byłem członkiem adm na serwerze minecraft Lecraft - nie byłem
Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.06.2019, 17:27 przez IloveDeath.
Z każdą śmiercią człowieka ginie cały nieznany świat.
Rozmyślanie o śmierci jest rozmyślaniem o wolności
Rozmyślanie o śmierci jest rozmyślaniem o wolności