[ODRZUCONE] PODANIE

Napisał(a): Natalika2

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

12 posts in this topic
Natalika2
Nowy

width=

0
3 posts 2 threads Dołączył: Jan 2019
23.03.2019, 15:10 -
 1.Imię:
                                                                       Natalia
                                                                     2.Wiek:
                                                                         15
                                                                3.Nick w grze:
                                                                       Natalika
                                                      4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:
                                                        Tak długo, że nie pamiętam dokładnie.
                                               5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer:
                                                        W tygodniu 1-2 godz. a w weekend 2-4
                                                6.Czy posiadasz wyżej wymienione programy? Jakie?
                                                                   Ts, Skype i Facebook
                                                     7.Komendy przydatne w roli Chatmod:
                                                      /kick - komenda wyrzucająca gracza z gry
                                                               /chat off - wyłącza chat
                                                              /chat on - włącza chat
                                                         /chat clear - czyszczenie chatu
                                                            /tp - teleport do danego gracza
                                                 8.Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
                                                Jestem ogarniętą osobą (ale czasem lubię pożartować),
                                           można mi zaufać, oraz jestem konsekwentna wobec danej osoby,
                                             która łamie regulamin, umiem nawiązać z każdym kontakt,
                                               oraz pomagam potrzebującym. Potrafię nawet siedzieć 
                                               dłużej niż 4 godz. ale wtedy są u mnie konsekwencje i 
                                                                         jestem cierpliwa.
                                                                         9.Coś o sobie:
                            Mieszkam na wsi, lubię koty i psy (a najbardziej świnki i jednorożce jak można wliczyć),
                         mam dużą rodzinę, mam 3 braci i 1 siostrę. Tak jak pisałam zawsze pomogę, jestem cierpliwa,
                          konsekwentna, nawiążę z każdym kontakt, mam ogarniętą ortografię (to już z resztą widać),
                          mam wielu przyjaciół, mam marzenie aby zostać piosenkarką (motywuje mnie do tego rodzina).
                                                               10.Czy masz sprawny mikrofon (Tak/Nie):
Tak
11.Jaki minecraft posiadasz? (Premium/Nonpremium):
 Nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft? (Nie podawaj IP):
Nie
 13.Czy byłeś/aś już w administacji LeCraft? Jeśli tak to jaki tryb? Ile razy?:
 Nie, ale miałam możliwość (moje podanie odrzucono).
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.03.2019, 15:11 przez Natalika2.
NinJa_CiSseK
WOW!

width=

4
368 posts 6 threads Dołączył: Jan 2019
23.03.2019, 16:58 -
Mało estetyczne, mało rozpisane
Nie widzę Cię?
Na nie
-idk co tu dac-

WisienQa_
Nowy

width=

14
9 posts 11 threads Dołączył: Nov 2018
23.03.2019, 20:43 -
Zły tytuł, nie widzę żebys grala na serwerze minecraft.
Na nie
Plutoo__
Pieseł

width=

10
0 posts 3 threads Dołączył: Apr 2018
23.03.2019, 21:47 -
Źle zatytułowane podanie.
Pozdrawiam
WisienQa_
Nowy

width=

14
9 posts 11 threads Dołączył: Nov 2018
23.03.2019, 22:30 -
Edit
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.03.2019, 22:31 przez WisienQa_. Powód edycji: Napisałam coś w tym polu na dole i się wysłało xD
mcraftor_
Niezły gość!

width=

3
69 posts 3 threads Dołączył: Feb 2019
24.03.2019, 11:53 -
Zły tytuł
Na nie
Kor56
Gadający

width=

0