[Podanie] k0ley

Napisał(a): k0ley

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

12 posts in this topic
k0ley
Niezarejestrowany

width=

8 posts 1 threads Dołączył: Jun 2016
15.06.2016, 16:37 -
1. Imię: Piotrek

2. Wiek: 14

3. Nick w grze: k0ley

4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Non-Premium

5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Około Tygodnia :/

6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 7-9h

7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak

8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak

9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora: /time set day/night -Zmienia pory dnia
                                                  /weather clear- wyłącza deszcz
                                                  /mute- wycisza gracza
                                                  /tempute- wycisza gracza na dany okres czasu
                                                  /ban- banuje gracza na danym serwerze minecraft (Nie wiem czy KidModerator będzie posiadał tą komendę)
                                                  /tempban- Banuje gracza na dany okres czasu
                                                  /tp- Teleportuje gracza do gracza bez jego zgody
                                                  /kick- wyrzuca gracza z serwera minecraft
                                                  /fly- włączasz latanie (w sumie na Creativie nie potrzebne... Ale dodałem bo to takie modne Kappa)
                                                  /chat clear- wyczyszcza czat 

10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Posiadam sporo czasu, jestem przyjazny, pomocny, zabawny, (chyba) lubiany... Ale na serwerze minecraft zauważyłem częste wyzwiska, obrażanie rodziców, i ja chciał bym aby czat normalnie prosperował, oraz aby gracze byli ze sobą zgodni oraz się nie kłócili, ponieważ jest to na prawdę tragiczne i mam o tej sprawie pewne zdanie cytując p. Zbigniewa Stonogę "To jest dramat, Kur*a"  
11. Dodatkowe informacje o sobie: Lubię grać w gry a szczególnie w LoL'a moja najfajniejsza skórka to Zombi Brand :dodgy: , w Minecrafta gram już w niego od 2010 roku czyli ponad 6lat :Smile. CS:GO, nie osiągnąłem niczego (na razie) ale po wakacjach jadę na mojego pierwszego lana, Interesuję się dziedziną Militari do czego zachęciła mnie gra WoT- WorldOfTanks~świat czołgów, moim ulubionym czołgiem w tej grze jest Niemiecki "rozwalator" Tiger :Smile Interesuję się też chemią, oraz fizyką. Są to dla mnie bardzo ciekawe przedmioty szkolne, które mnie jednak czegoś nauczą ponieważ idę w kierunku Bio-Chem'a. Ale moim największym zainteresowaniem jest motoryzacja, interesuję cię samochodami, a moimi ulubionymi to Bogatti Veyron, Oraz Lamborghini Galardo. Naprawdę piękne, eleganckie oraz jak że szybkie autka. 

Pozdrówka i Narka Smile  
Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.06.2016, 17:39 przez k0ley.
CMata
Niezarejestrowany

15.06.2016, 16:59 -
Mimo wszytko jestem na NIE
Może i rozbudowałeś ale zły tytuł i tylko 1 tydzień a mogłeś przecież złożyć podanie za tydzień...
k0ley
Niezarejestrowany

width=

15.06.2016, 17:04 -
(15.06.2016, 16:59)CMata napisał(a): Mimo wszytko jestem na NIE
Może i rozbudowałeś ale zły tytuł i tylko 1 tydzień a mogłeś przecież złożyć podanie za tydzień...

Wiesz, miałem inne konto ale zapomniałem pasów, normalnie to by było 5mies... I to było na starszym komputerze więc się (chyba) nie zalicza, i jak byś mógł mi podać poprawny tytuł to bym go zmienił, ale dziękuję za szczerą wypowiedź. Smile
danielitoi012
Niezarejestrowany

width=

1 posts 0 threads Dołączył: Jun 2016
15.06.2016, 17:09 -
(15.06.2016, 16:37)k0ley napisał(a): 1. Imię: Daniel

3. Nick w grze: danielitoi012

5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 2h-4h

6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 4-6h Big Grin

7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: TaK

9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/chat clear  
/chat on (chyba morze)
/chat off (chyba morze)
/give gracz id itema ilość
//wand
//walls
//set
//superpickaxe area 5 np
//undo
//hsphere
/kick
/fly
/vanish
/mute
/speed
//copy
//fall
możliwe że nie które komendy nie może mieć kidmod Big Grin
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Mam czasy sporo znam angielski niemiecki jestem miły cierpliwy nie obrażam jestem uczciwy do innych graczy nie jak np ban bo mi nie podasz skype niektórzy tak robią :d ale spk
11. Dodatkowe informacje o sobie: Znam 2 języki angielski niemiecki lubię sport uprawiam piłkę gram w minecraft 7 lat ale z przerwami dokładnie z jedną 1 rok Big Grin interesuje się przedmiotami przyrodniczymi zajęcia sportowe angielskie i komputerowe znam sporo komend pluginy piszę sam Big Grin.

Pozdrawiam Smile  
k0ley
Niezarejestrowany

width=

15.06.2016, 17:11 -
(15.06.2016, 17:09)danielitoi012 napisał(a):

/chat clear  
/chat on (chyba morze)
/chat off (chyba morze)
//wand
//walls
//set
//superpickaxe area 5 np
//undo
//hsphere
/kick
/fly
/vanish
/mute
/speed
//copy
//fall
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Mam czasy sporo znam angielski niemiecki jestem miły cierpliwy nie obrażam jestem uczciwy do innych graczy nie jak np ban bo mi nie podasz skype niektórzy tak robią :d ale spk
11. Dodatkowe informacje o sobie: Znam 2 języki angielski niemiecki lubię sport uprawiam piłkę gram w minecraft 7 lat ale z przerwami dokładnie z jedną 1 rok Big Grin interesuje się przedmiotami przyrodniczymi zajęcia sportowe angielskie i komputerowe znam sporo komend pluginy piszę sam Big Grin.

Pozdrawiam Smile  
To, tu kolego xD

(15.06.2016, 17:11)k0ley napisał(a):
(15.06.2016, 17:09)danielitoi012 napisał(a):

/chat clear  
/chat on (chyba morze)
/chat off (chyba morze)
//wand
//walls
//set
//superpickaxe area 5 np
//undo
//hsphere
/kick
/fly
/vanish
/mute
/speed
//copy
//fall

Pozdrawiam Smile  
To, nie tu kolego xD
Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.06.2016, 17:17 przez k0ley.
CMata
Niezarejestrowany

15.06.2016, 17:59 -
Po poprawionych błędach które wymieniłem jestem na TAK
WeronisiaQ
Niezarejestrowany

15.06.2016, 18:01 -
Na Tak Smile Ładnie.
Karolina2013
Niezarejestrowany

15.06.2016, 18:25 -
mimo krótkiego czasu często widzę Cię na serwerze minecraft
co prawda niektóre komendy nie są przypisane kidmoderatorowi i nie wszystkie się zgadzają, jednak jestem na TAK
pitereek
Niezarejestrowany

15.06.2016, 18:27 -
Jestem na Nie.
Widać, że nie radzisz sobie jeszcze z forum. grasz zbyt mało czasu na serwerze minecraft.
k0ley
Niezarejestrowany

width=

15.06.2016, 18:28 -
(15.06.2016, 18:27)pitereek napisał(a): Jestem na Nie.
Widać, że nie radzisz sobie jeszcze z forum. grasz zbyt mało czasu na serwerze minecraft.
Rozumiem, dziękuję za szczerą odpowiedź Wink

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości