01.02.2019, 18:50 -
Imię: Franek
Od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft?: Około 6 miesięc
Czas dzienny który możesz poświęcić na serwer: gram tylko w weekendy i piątki a czas jaki mogę poświęcić to ok. nawet 6h
Czy posiadasz wyżej wymienione programy? Jakie?: TS, Facebook
Komendy przydatne w roli Chat Mod:
/Tempmute <nick> <powód> <czas> - Mutuje danego gracza
/kick <nick> <powód> - kicka z danego gracza
/ac - czat administracji
/c off - Wyłącza czat
/c on - Włącza czat
/cc - Czyści czat
Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko?: Dlatego że chciałem być w administracji
wielu administratorów mnie lubi (chociaż mam taką nadzieje) i chciałbym iść w ich ślady można tak powiedzieć.
Coś o sobie: No to tak mam na imię franek pochodzę z Pobliskiego miasta Alwernia obok Krakowa. Jestem No-life'em,
Kociarzem i człowiekiem który nie wychodzi z domu. Wszyscy którzy mnie bardziej znają nazywają mnie "hamil" od mojego
nicku hamiltoneku. Jestem przeważnie graczem mnecraft a głownie gram na tym serwerze minecraft LeCraft.
Czy masz sprawny mikrofon? (TAK/NIE)?: Tak
Jaki minecraft posiadasz (Premium/Nonpremium)?: Nonpremium
Czy miałeś już okazje być członkiem administracji na innym serwerze minecraft (NIE PODAWAJ IP)?: Nie
Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak to jaki tryb, Ile razy?: Niestety nie byłem
Od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft?: Około 6 miesięc
Czas dzienny który możesz poświęcić na serwer: gram tylko w weekendy i piątki a czas jaki mogę poświęcić to ok. nawet 6h
Czy posiadasz wyżej wymienione programy? Jakie?: TS, Facebook
Komendy przydatne w roli Chat Mod:
/Tempmute <nick> <powód> <czas> - Mutuje danego gracza
/kick <nick> <powód> - kicka z danego gracza
/ac - czat administracji
/c off - Wyłącza czat
/c on - Włącza czat
/cc - Czyści czat
Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko?: Dlatego że chciałem być w administracji
wielu administratorów mnie lubi (chociaż mam taką nadzieje) i chciałbym iść w ich ślady można tak powiedzieć.
Coś o sobie: No to tak mam na imię franek pochodzę z Pobliskiego miasta Alwernia obok Krakowa. Jestem No-life'em,
Kociarzem i człowiekiem który nie wychodzi z domu. Wszyscy którzy mnie bardziej znają nazywają mnie "hamil" od mojego
nicku hamiltoneku. Jestem przeważnie graczem mnecraft a głownie gram na tym serwerze minecraft LeCraft.
Czy masz sprawny mikrofon? (TAK/NIE)?: Tak
Jaki minecraft posiadasz (Premium/Nonpremium)?: Nonpremium
Czy miałeś już okazje być członkiem administracji na innym serwerze minecraft (NIE PODAWAJ IP)?: Nie
Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak to jaki tryb, Ile razy?: Niestety nie byłem
Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.02.2019, 18:55 przez hamiltonekuuu.
Co tam? Gówno