06.01.2019, 20:20 -
1.Imię : Nina
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : _nie_znana_
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : okolo 1 rok
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 4-6 godzin w tygodniu 6-9 godzin w weekend.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora :
/tempmute <nick> <czas> <powód> - tymczasowo wycisza gracza.
/kick <nick> <powod> - wyrzuca gracza z serwera minecraft.
/cc - czyści czat.
/c on - włącza czat.
/c off - wyłącza czat.
/warn - <nick> <powód> - ostrzega gracza.
/afk - oznacza ze dany administrator jest oddalony od klawiatury.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ jestem doświadczony. Spędzam dużo czasu na tym serwerze minecraft
9.Coś o sobie : Cześć wszystkim, mam na imię Nina mam 14 lat, lubię spędzać czas na tym serwerze minecraft jest on bardzo wciągający . Gram na tym serwie około 1 rok bardzo lubię pomagać.
10.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Niestety nie
11.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie ale bardzo chciała bym być w administracji na Creative
12. Mam wielką nadzieje , że przyjmiecie minie do Administracji jako kidmod
1.Imię : Nina
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : _nie_znana_
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : okolo 1 rok
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 4-6 godzin w tygodniu 6-9 godzin w weekend.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora :
/tempmute <nick> <czas> <powód> - tymczasowo wycisza gracza.
/kick <nick> <powod> - wyrzuca gracza z serwera minecraft.
/cc - czyści czat.
/c on - włącza czat.
/c off - wyłącza czat.
/warn - <nick> <powód> - ostrzega gracza.
/afk - oznacza ze dany administrator jest oddalony od klawiatury.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ jestem doświadczony. Spędzam dużo czasu na tym serwerze minecraft
9.Coś o sobie : Cześć wszystkim, mam na imię Nina mam 14 lat, lubię spędzać czas na tym serwerze minecraft jest on bardzo wciągający . Gram na tym serwie około 1 rok bardzo lubię pomagać.
10.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Niestety nie
11.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie ale bardzo chciała bym być w administracji na Creative
12. Mam wielką nadzieje , że przyjmiecie minie do Administracji jako kidmod