06.01.2019, 01:05 -
Hej, tak jak w tytule na moim kanale tworzę serie fabularne oraz machinimy z minecrafta, które swoją jakością i zaangażowaniem subiektywnie mówiąc prześcigają wszystkie inne filmy tego typu
Filmy oraz serie fabularne nad którymi trwają prace:
Temat będzie cały czas aktualizowany o nowe zdjęcia i informacje z nadchodzących produkcji Zachęcam też do odwiedzania mojego discorda gdzie można pogadać i mieć większy wgląd w to co robię! https://discordapp.com/invite/QVnxYf4
Aktorzy!
Cały czas szukam aktorów którzy mogli by podłożyć głos pod postacie w moich filmach, jest to bardzo ważne bowiem bez tego nie dam rady wypuścić żadnego z filmów. Więcej informacji znajdziecie kontaktując się ze mną tutaj bądź na discordzie na którym bardzo często jestem aktywny!
Aktualizowana informacja dotycząca poszukiwań osób do dubbingu: Aktorzy głosowi poszukiwani! Duże zapotrzebowanie!
Moje filmy
Minecraft Machinima | Dziwny świat cz. I
Dziwny świat to film przygodowy opowiadający o dziewczynie, która obudziła się w nieznanym sobie świecie i która stara się pomóc napotkanej tam istocie. Machinima składać się będzie z 5 rozdziałów trwających ok. 15 min.
Filmy oraz serie fabularne nad którymi trwają prace:
- Gothic w minecraft - seria fabularna
- Strażnicy Askary - seria fabularna
- RPG series | Nasze Królestwo - seria fabularno - let's playowa
- Postać w Złotej Masce - film
Temat będzie cały czas aktualizowany o nowe zdjęcia i informacje z nadchodzących produkcji Zachęcam też do odwiedzania mojego discorda gdzie można pogadać i mieć większy wgląd w to co robię! https://discordapp.com/invite/QVnxYf4
Aktorzy!
Cały czas szukam aktorów którzy mogli by podłożyć głos pod postacie w moich filmach, jest to bardzo ważne bowiem bez tego nie dam rady wypuścić żadnego z filmów. Więcej informacji znajdziecie kontaktując się ze mną tutaj bądź na discordzie na którym bardzo często jestem aktywny!
Aktualizowana informacja dotycząca poszukiwań osób do dubbingu: Aktorzy głosowi poszukiwani! Duże zapotrzebowanie!