17.12.2018, 20:28 -
Imie: Karol
Wiek 16 lat
Nick: Karol2137
na serwerze minecraft Lecraft gram gdzies 1.5 roku razem z poprzednimi edycjami servera i pod innymi nickami
czas który mogę poświecić na serwer to od 120 minut do około 200-250 minut
Mam Facebook jak i ts3
/cc - czyści czat,
/c off/on - włącza i wyłącza czat,
/tp nick - teleportuje do gracza,
/weather - zmiana pogody,
/kick nick - wyrzucenie gracza,
/un/mute nick - wyciszenie i zniesienie wyciszenia z gracza,
Mam duże doświadczenie jako moderator od 2013 roku. Potrafię rozwiązać większość sporów które często występują na czacie
moja znajomość komend pozwoli mi na moderację czatu. Potrafię pomagać i chcę pomagać
Jestem Karol
moim hobby jest programowanie komputerowe lubię się w tym bawić i planuję z tym swoją przyszłość
Mikrofon mam sprawny
Niestety mam non-premium gdyż stare konto premium sprzedałem
byłem członkiem administracji nie raz kiedyś miałem nawet swój serwer na którym grało coś około 25 osób dziennie
Nigdy jeszcze nie byłem w administracji na serwerze minecraft lecraft
Wiek 16 lat
Nick: Karol2137
na serwerze minecraft Lecraft gram gdzies 1.5 roku razem z poprzednimi edycjami servera i pod innymi nickami
czas który mogę poświecić na serwer to od 120 minut do około 200-250 minut
Mam Facebook jak i ts3
/cc - czyści czat,
/c off/on - włącza i wyłącza czat,
/tp nick - teleportuje do gracza,
/weather - zmiana pogody,
/kick nick - wyrzucenie gracza,
/un/mute nick - wyciszenie i zniesienie wyciszenia z gracza,
Mam duże doświadczenie jako moderator od 2013 roku. Potrafię rozwiązać większość sporów które często występują na czacie
moja znajomość komend pozwoli mi na moderację czatu. Potrafię pomagać i chcę pomagać
Jestem Karol
moim hobby jest programowanie komputerowe lubię się w tym bawić i planuję z tym swoją przyszłość
Mikrofon mam sprawny
Niestety mam non-premium gdyż stare konto premium sprzedałem
byłem członkiem administracji nie raz kiedyś miałem nawet swój serwer na którym grało coś około 25 osób dziennie
Nigdy jeszcze nie byłem w administracji na serwerze minecraft lecraft