04.06.2016, 20:26 -
Siemaneczko mam na imię Kuba i mam 14lat, w grze posiadam pseudonim Szak. Chcę zostać Kmoderatorem oraz jestem tego w stu procentach pewny. Posiadam konto no-premium czyli Crack. Na waszych serwerach gram już około 1rok lub pół. Na serwerze minecraft mógł bym spędzić od 5 do 6-7 godzin. Posiadam sprawny mikrofon, oraz TS i Skype. Komendy takie najczęstsze mute, tempmute, tp, kick. Powinniście mnie dodać do kręgów administracyjnych ponieważ jestem mega pozytywną osobą, lubię pomagać i nawet kiedy coś się złego dzieje ja pomagam, i wspieram osobę której coś złego się przydarzyło. Interesuję się Informatyką (Hakier Bonzo) , lubię grać w gry, i nie jestem sztuczny (pod względem wyższości nad innymi graczami którzy posiadają niższą rangę niż ja, zawszę służę pomocą, i nie liczy się dla mnie wyższość oraz znajomości z administracją, jak coś złego zrobię od razu się przyznam, i nie będę zatajał swojego błędu, ponieważ jeżeli coś zrobię źle i się do tego przyznam kara będzie adekwatna i będę miał czyste sumienie, a jeśli nie prędzej czy później się dowiecie i wtedy stracę wasze zaufanie nie będę lubiany i uznawany przez wszystkich za oszusta. Dzięki narazie Pa
Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.06.2016, 20:38 przez Szak.