11.11.2018, 16:05 -
1.Imię : Krystian
2.Wiek : 16
3.Nick w grze : Orzeszek112
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : około 1 miesiąc
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : w weekend około 4-5 h a w tygodniu z 3-4
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Oczywiście posiadam wszystkie
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora :
Mam na imię Krystian mieszkam w mieście łodzi Jestem zaangażowany w tym co robię i brnę do celu. Wiele czasu poświęcałem na grę Teraz mam sporo czasu, nowa szkoła (branżowa) , mniej obowiązków i chęć robienia czegoś nowego. Nie lubię się rozpisywać, wręcz nie znoszę dlatego zakańczam moje krótkie wypociny
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NONPREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : TAK
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? NIE
2.Wiek : 16
3.Nick w grze : Orzeszek112
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : około 1 miesiąc
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : w weekend około 4-5 h a w tygodniu z 3-4
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Oczywiście posiadam wszystkie
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora :
- kick <player> - wyrzuca gracza z serwera minecraft
- [i][b][size=large]ban <player> - banuje gracza
- ban-ip <ip> - banuje dane IP
- cc - czyści czat
- invsee [nick] - pokazuje ekwipunek danego gracza
- day - ustawia dzień
- unmute [nick] - usuwa blokada pisania na chacie
- tempmute [nick] [czas] [powód] - wycisza na dany czas
- /mute [nick] [powód] - wycisza na zawsze
- /v - bycie [color=#ff3333]niewidzialnym
- Ponieważ gram sporo
- jestem w miarę ogarnięty
- Rozumiem problemy graczy.
- Jako tako mam dobry kontakt z administracją
Mam na imię Krystian mieszkam w mieście łodzi Jestem zaangażowany w tym co robię i brnę do celu. Wiele czasu poświęcałem na grę Teraz mam sporo czasu, nowa szkoła (branżowa) , mniej obowiązków i chęć robienia czegoś nowego. Nie lubię się rozpisywać, wręcz nie znoszę dlatego zakańczam moje krótkie wypociny
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NONPREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : TAK
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? NIE
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2018, 16:28 przez Orzeszek112.