05.11.2018, 16:39 -
Nazywam się Przemek
mam16 lat
mam nick kacperwita
gram na serwerze minecraft Lecraft.pl 2 lata
creative działka -4;46
posiadam Facebook
znam dobrze komędy przydatne
wybierz mnie na to stanowisko bo jestem dobrym graczem nie cheatuje nie wyzywam nie miałem jeszcze wyciszenia
lubię bardzo informatykę i grać w piłkę a najbardziej jak gram w minecraft to grać na serwerze minecraft Lecraft.pl
mam sprwny mikrofon nawet nowy tylko 1 raz użyty
posiadam minecraft 1.12.2 1.9 1.8 posiadam wszystkie wersje
mogłem być raz na hypixel ale odmówiłem lecraft.pl jest lepszy o 100%
nie byłem jeszcze ani administracją ani kidmodem ani niczym bo bałem się że ludzie mnie wyśmieją jak zostanę kimś albo kidmodem albo administracją
buduje w stylach luksusowych albo czymś pięknym że inni gracze mnie kilka razy podziwiali
CHCIAŁ BYM BYĆ ADMINISTRACJĄ ALBO KID MODEM BARDZO BYM CHCIAŁ POZDRAWIAM PRZEMEK.
mam16 lat
mam nick kacperwita
gram na serwerze minecraft Lecraft.pl 2 lata
creative działka -4;46
posiadam Facebook
znam dobrze komędy przydatne
wybierz mnie na to stanowisko bo jestem dobrym graczem nie cheatuje nie wyzywam nie miałem jeszcze wyciszenia
lubię bardzo informatykę i grać w piłkę a najbardziej jak gram w minecraft to grać na serwerze minecraft Lecraft.pl
mam sprwny mikrofon nawet nowy tylko 1 raz użyty
posiadam minecraft 1.12.2 1.9 1.8 posiadam wszystkie wersje
mogłem być raz na hypixel ale odmówiłem lecraft.pl jest lepszy o 100%
nie byłem jeszcze ani administracją ani kidmodem ani niczym bo bałem się że ludzie mnie wyśmieją jak zostanę kimś albo kidmodem albo administracją
buduje w stylach luksusowych albo czymś pięknym że inni gracze mnie kilka razy podziwiali
CHCIAŁ BYM BYĆ ADMINISTRACJĄ ALBO KID MODEM BARDZO BYM CHCIAŁ POZDRAWIAM PRZEMEK.