28.10.2018, 20:24 -
ts
1 godzinę temu -
Imię: Angelika
Nick w grze: xEasyMilky
Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.pl: Gram na serwerze minecraft Lecraft.pl Ok. 2 lata ;D (z przerwami po 2 mies z powodów wyjazdu mojego taty za granicę i zabraniem laptopa ze sobą)
Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Od Pon-Pt (6-8 Godzin) Sob-Nd (12 Godzin)
Kontakt: Facebook, Ts3, Social Media.
Czy posiadasz sprawny mikrofon: Jak Najbardziej
Jaki minecraft posiadasz: Minecraft Non-Premium
Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/mute - wycisza gracza,
/unmute - pozwala graczowi na ponowne pisanie,
/cc off - wyłącza chat,
/cc chat - czyści chat,
/cc on - włącza chat,
/invsee - sprawdza ekwipunek gracza,
/seen - sprawdza ostatnie logowanie gracza,
/v - niewidoczność w grze oraz tab,
/jail - wsadza gracza do więzienia,
/broadcast - ogłoszenie,
/kick - wyrzuca gracza.
Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
- Staram się jak najbardziej pomagać innym graczom, potrafię uspokoić każdą spiętą sytuacje na czacie lub /ac. dużo pomagam oraz jestem spokojna i opanowana
- Bardzo dobrze znam regulamin serwera minecraft
- Umiem Postawić gracza do pionu i nie pozwolić na: Przeklinanie, Obrazy, Kolorek &4, Grozby Oraz Flood.
- Wszystkich graczy traktuje równo, nie zależnie czy kogoś lubie czy nie.
- Byłam kid-modem na trochę mniejszym serwerze minecraft.
- Większość czasu poświęcam na pilnowanie czatu, graczy oraz działek.
-Znam podstawowe komendy które mogą się przydać kid-modowi
- Potrafię się dogadać z graczami oraz administracją. Mogłabym Uspokoić każdą nieprzyjemną sytuacje na chacie lub /ac
Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Tak byłam Kid-Modem na trochę mniejszym serwerze minecraft
Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy?: Nie miałam takiej możliwości.
Coś o sobie: Mam na imię Angelika, mam 12 lat ; chodzę do 5 klasy szkoły podstawowej, interesuje się piłką nożną oraz koszykówką. Według mnie jestem osobą godną zaufania, cierpliwą, nie zawsze potrafię się porozumieć z graczem ale staram się moje wady jak najbardziej wzmacniać aby się różne nie przyjemne sprawy nie powtarzały. Z chęcią pomagam innym graczom oraz pomagam im w problemach. Nigdy nie reaguje przemocą psychiczną.
1 godzinę temu -
Imię: Angelika
Nick w grze: xEasyMilky
Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.pl: Gram na serwerze minecraft Lecraft.pl Ok. 2 lata ;D (z przerwami po 2 mies z powodów wyjazdu mojego taty za granicę i zabraniem laptopa ze sobą)
Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Od Pon-Pt (6-8 Godzin) Sob-Nd (12 Godzin)
Kontakt: Facebook, Ts3, Social Media.
Czy posiadasz sprawny mikrofon: Jak Najbardziej
Jaki minecraft posiadasz: Minecraft Non-Premium
Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/mute - wycisza gracza,
/unmute - pozwala graczowi na ponowne pisanie,
/cc off - wyłącza chat,
/cc chat - czyści chat,
/cc on - włącza chat,
/invsee - sprawdza ekwipunek gracza,
/seen - sprawdza ostatnie logowanie gracza,
/v - niewidoczność w grze oraz tab,
/jail - wsadza gracza do więzienia,
/broadcast - ogłoszenie,
/kick - wyrzuca gracza.
Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
- Staram się jak najbardziej pomagać innym graczom, potrafię uspokoić każdą spiętą sytuacje na czacie lub /ac. dużo pomagam oraz jestem spokojna i opanowana
- Bardzo dobrze znam regulamin serwera minecraft
- Umiem Postawić gracza do pionu i nie pozwolić na: Przeklinanie, Obrazy, Kolorek &4, Grozby Oraz Flood.
- Wszystkich graczy traktuje równo, nie zależnie czy kogoś lubie czy nie.
- Byłam kid-modem na trochę mniejszym serwerze minecraft.
- Większość czasu poświęcam na pilnowanie czatu, graczy oraz działek.
-Znam podstawowe komendy które mogą się przydać kid-modowi
- Potrafię się dogadać z graczami oraz administracją. Mogłabym Uspokoić każdą nieprzyjemną sytuacje na chacie lub /ac
Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Tak byłam Kid-Modem na trochę mniejszym serwerze minecraft
Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy?: Nie miałam takiej możliwości.
Coś o sobie: Mam na imię Angelika, mam 12 lat ; chodzę do 5 klasy szkoły podstawowej, interesuje się piłką nożną oraz koszykówką. Według mnie jestem osobą godną zaufania, cierpliwą, nie zawsze potrafię się porozumieć z graczem ale staram się moje wady jak najbardziej wzmacniać aby się różne nie przyjemne sprawy nie powtarzały. Z chęcią pomagam innym graczom oraz pomagam im w problemach. Nigdy nie reaguje przemocą psychiczną.