28.10.2018, 18:48 -
Imię: Wiktoria.
Nick w grze: Misiaaax.
Czas od kiedy grasz na lecraftcie: Grałam na serwerze minecraft rok, niestety miałam przerwę w grze, ale postanowiłam wrócić. 27.10.18r.(czas zaczęcia gry na nowym nicku).
Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: 1-2h dziennie od poniedziałku do piątku, 2-4 w weekend.
Kontakt: Facebook, Skype TS3, Discord, numer telefonu.
Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak.
Jaki minecraft posiadasz: Minecraft premium.
Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/mute - wycisza gracza,
/unmute - pozwala graczowi na ponowne pisanie,
/cc off - wyłącza chat,
/cc chat - czyści chat,
/cc on - włącza chat,
/invsee - sprawdza ekwipunek gracza,
/seen - sprawdza ostatnie logowanie gracza,
/v - niewidoczność w grze oraz tab,
/jail - wsadza gracza do więzienia,
/broadcast - ogłoszenie,
/kick - wyrzuca gracza.
Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
- Choć sama jestem nowa na trybie, to w miarę możliwości staram się pomagać nowym osobom, które pojawiają się na serwerze minecraft, ale nie zapominam także o innych i jeśli potrafię pomóc, to chętnie tej pomocy udzielam,
- Zaznajomiłam się z regulaminem serwera minecraft,
- Umiem dogadać się z ludźmi,
- Nie toleruje faworyzacji, wszystkich traktuje na równi,
- Z chęcią poznaje nowe osoby i utrzymuje dobre kontakty,
- Byłam budowniczym na dwóch serwerach,
- Większość czasu będę poświęcała na pilnowaniu chatu oraz graczy,
- Znam podstawowe komendy.
Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Jak już wyżej wspominałam, to tak.
Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy?: Nie miałam takiej możliwości.
Coś o sobie: Nazywam się Wiktoria, mam 15 lat. Uczęszczam do III klasy gimnazjum. Interesuje się muzyką, jak i grą na gitarze. Jestem osobą miłą, godną zaufania, upartą oraz mam szacunek do każdego. Uważam, że każdy może spróbować, dlatego właśnie napisałam to podanie.
Nick w grze: Misiaaax.
Czas od kiedy grasz na lecraftcie: Grałam na serwerze minecraft rok, niestety miałam przerwę w grze, ale postanowiłam wrócić. 27.10.18r.(czas zaczęcia gry na nowym nicku).
Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: 1-2h dziennie od poniedziałku do piątku, 2-4 w weekend.
Kontakt: Facebook, Skype TS3, Discord, numer telefonu.
Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak.
Jaki minecraft posiadasz: Minecraft premium.
Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/mute - wycisza gracza,
/unmute - pozwala graczowi na ponowne pisanie,
/cc off - wyłącza chat,
/cc chat - czyści chat,
/cc on - włącza chat,
/invsee - sprawdza ekwipunek gracza,
/seen - sprawdza ostatnie logowanie gracza,
/v - niewidoczność w grze oraz tab,
/jail - wsadza gracza do więzienia,
/broadcast - ogłoszenie,
/kick - wyrzuca gracza.
Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
- Choć sama jestem nowa na trybie, to w miarę możliwości staram się pomagać nowym osobom, które pojawiają się na serwerze minecraft, ale nie zapominam także o innych i jeśli potrafię pomóc, to chętnie tej pomocy udzielam,
- Zaznajomiłam się z regulaminem serwera minecraft,
- Umiem dogadać się z ludźmi,
- Nie toleruje faworyzacji, wszystkich traktuje na równi,
- Z chęcią poznaje nowe osoby i utrzymuje dobre kontakty,
- Byłam budowniczym na dwóch serwerach,
- Większość czasu będę poświęcała na pilnowaniu chatu oraz graczy,
- Znam podstawowe komendy.
Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Jak już wyżej wspominałam, to tak.
Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy?: Nie miałam takiej możliwości.
Coś o sobie: Nazywam się Wiktoria, mam 15 lat. Uczęszczam do III klasy gimnazjum. Interesuje się muzyką, jak i grą na gitarze. Jestem osobą miłą, godną zaufania, upartą oraz mam szacunek do każdego. Uważam, że każdy może spróbować, dlatego właśnie napisałam to podanie.