18.10.2018, 17:55 -
1.Imię: Natalia
2.Wiek: 14
3.Nick w grze: NaTkaa
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.pl: 4 miesiące
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: w dni robocze 3 godziny, a w weekendy 4-5 godzin a nawet dłużej
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie? : posiadam facebook, skype i teamspeak3
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
#Komendy dla KidModeratora
/cc - czyści chat
/c on/off - włącza/wyłącza chat
/invsee [nick] - sprawdza ekwipunek gracza
/tempmute [nick] [czas] [powód] - wycisza gracza na dany czas
/kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza
/socialspy - komenda, która pozwala nam patrzeć na msg graczy
/v lub /vanish - staje się niewidzialny
/afk - (away from keyboard) z dala od klawiatury
/bc [tekst] - ogłoszenie dla graczy
/seen [nick] - dane gracza
/tempwarn [nick] [czas] [powód] - ostrzega gracza na podany czas
/warn [nick] [powód] - ostrzega gracza, bez danego limitu czasu
#Komendy dla Moderatora
/tempban [nick] [czas] [powód] - banuje gracza na dany czas
/ban [nick] [powód] - banuje gracza permamentnie
/unban [nick] - odbanowuje gracza
8.Dlaczego Ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ponieważ jestem stanowcza i odpowiedzialna, umiem zrobić porządek na chacie, oraz ustawić graczy do pionu. Unikam kłótni z innymi graczami uważam, że jest to niepotrzebne, ponieważ można inaczej rozwiązać dany problem.
9.Coś o sobie: Mam na imię Natalia jak już pisałam wyżej, na co dzień zajmuję się nauką oraz poświęcam czas moim zainteresowaniom, gram na skrzypcach od dwóch lat jak i jeżdżę konno, koń na którym najczęściej jeżdżę nazywa się Herkules. Jestem spokojna, miła i opanowana także cierpliwa,trudno mnie zdenerwować. Unikam jakichkolwiek konfliktów oraz próbuję każdemu pomóc, gdy ma jakiś problem. Myślę, że to tyle jeśli chodzi o mnie.
10.Czy masz sprawny mikrofon? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz? : Non - premium
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Byłam adminem na trochę mniejszym serwerze minecraft.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy? Nie miałam takiej możliwości.
2.Wiek: 14
3.Nick w grze: NaTkaa
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.pl: 4 miesiące
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: w dni robocze 3 godziny, a w weekendy 4-5 godzin a nawet dłużej
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie? : posiadam facebook, skype i teamspeak3
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
#Komendy dla KidModeratora
/cc - czyści chat
/c on/off - włącza/wyłącza chat
/invsee [nick] - sprawdza ekwipunek gracza
/tempmute [nick] [czas] [powód] - wycisza gracza na dany czas
/kick [nick] [powód] - wyrzuca gracza
/socialspy - komenda, która pozwala nam patrzeć na msg graczy
/v lub /vanish - staje się niewidzialny
/afk - (away from keyboard) z dala od klawiatury
/bc [tekst] - ogłoszenie dla graczy
/seen [nick] - dane gracza
/tempwarn [nick] [czas] [powód] - ostrzega gracza na podany czas
/warn [nick] [powód] - ostrzega gracza, bez danego limitu czasu
#Komendy dla Moderatora
/tempban [nick] [czas] [powód] - banuje gracza na dany czas
/ban [nick] [powód] - banuje gracza permamentnie
/unban [nick] - odbanowuje gracza
8.Dlaczego Ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ponieważ jestem stanowcza i odpowiedzialna, umiem zrobić porządek na chacie, oraz ustawić graczy do pionu. Unikam kłótni z innymi graczami uważam, że jest to niepotrzebne, ponieważ można inaczej rozwiązać dany problem.
9.Coś o sobie: Mam na imię Natalia jak już pisałam wyżej, na co dzień zajmuję się nauką oraz poświęcam czas moim zainteresowaniom, gram na skrzypcach od dwóch lat jak i jeżdżę konno, koń na którym najczęściej jeżdżę nazywa się Herkules. Jestem spokojna, miła i opanowana także cierpliwa,trudno mnie zdenerwować. Unikam jakichkolwiek konfliktów oraz próbuję każdemu pomóc, gdy ma jakiś problem. Myślę, że to tyle jeśli chodzi o mnie.
10.Czy masz sprawny mikrofon? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz? : Non - premium
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Byłam adminem na trochę mniejszym serwerze minecraft.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy? Nie miałam takiej możliwości.
''Trudno zdobyć przyjaźń, ale łatwo ją stracić!''