27.05.2016, 15:12 -
1. Imię: Bartosz
2. Wiek: 15
3. Nick w grze: FireDiegoPL
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Non-Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: ~9 miesięczy
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 3-4h, szczególnie w nocy i popołudniu
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: TAK
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: TAK
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/kick
/mute
/cc
/time set
/ban
/tempban
/chat off|on
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Jestem aktywny, sprawiedliwy- zawsze rozpatruje obydwie strony, jestem ogarnięty, nie wdaje się w niepotrzebne kłótnie, znam ortografię i polszczyznę, mówię prawdę, ale czasami zdarza mi się skłamać(tylko dla dobra kogoś innego), staram się utrzymywać dobry kontakt z innymi graczami, bo tylko poprzez współpracę można osiągnąć wiele.
11. Dodatkowe informacje o sobie: Uwielbiam czytać książki, oglądać filmy i słuchać muzyki, oczywiście nie zabraknie mi czasu na granie w Minecraft i inne gry. Jako dziecko chciałem zostać inżynierem. Pójść na studia, mieć dobrą pracę i własną rodzinę. Wiem jak trudne są poszczególne etapy tego co chce osiągnąć. Nie ważne na wiek, zawsze będę pamiętał, że jestem dzieckiem, często spotykam się z problemami, które jak większość, nie umiała ich rozwiązać, moimi ulubionymi przedmiotami szkolnymi są: fizyka, chemia i języki obce.
No po prostu nie umiem kłamać.
No po prostu nie umiem kłamać.
Chodzę do gimnazjum, mieszkam w Poznaniu, lubię się dzielić i wspomagać innych ludzi, heh, czasami mam problemy z zasypianiem, do tego jestem pozytywnie
postrzelony, czasami chciałbym przenieść się do swojego światu, ale wiem, że taki świat, nie mógłby istnieć. Zawsze bałem się ciemności i (kolejne heh) Wschodu. Nigdy się nie poddaje.