27.05.2016, 08:16 -
1. Imie: Angelika
2. Wiek: 14
3. Nick w grze: TheOliwiaLPSTV
4. na jaki serw kandydujesz?: Freebulid
5. Status konta (premium/no-premium) Premium
6. Czas spędzony na naszych serwerach: 3h
7. Dzienny czas jaki możesz poświęcić: 2h ?
8. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam
9. Czy posiadasz TeamSpeak / Skype Tak tylko że z TeamSpeak'a nie umiem korzystać
10. Komendy przydatne w roli moderatora: /mute - wycisza gracza na odpowiedni czas, Użycie: /mute nick czas naprzykład: /mute TheOliwiaLPSTV 10m /invsee zagląda w EQ gracza, naprzykład: /invsee nick naprzykład: /invsee TheOliwiaLPSTV
/chat off - wyłącza chat, aby włączyć chat ponownie trzeba wpisać /chat on
/cc - czyści chat
/jail - wtrąca danego gracza do więzienia do odpowiedniej celi na odpowiedni czas, Użycię: /jail 4 TheOliwiaLPSTV 10m
/kick - wyrzuca gracza na chwile z serwera minecraft
/v - znane jako vanish obraz Sprawia że jesteśmy nie widoczni
Dlaczego właśnie powinniśmy ciebie wybrać: Dlatego że uwielbiam pomagać graczom staram się dogadać z administracją wyłapie każdą reklame, 12. Dodatkowe informacje o sobie: Lubie psy koty jestem Kociarą :> Lubie rysować,śpiewać,tańczyć i mam dużo przyjaciół
2. Wiek: 14
3. Nick w grze: TheOliwiaLPSTV
4. na jaki serw kandydujesz?: Freebulid
5. Status konta (premium/no-premium) Premium
6. Czas spędzony na naszych serwerach: 3h
7. Dzienny czas jaki możesz poświęcić: 2h ?
8. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam
9. Czy posiadasz TeamSpeak / Skype Tak tylko że z TeamSpeak'a nie umiem korzystać
10. Komendy przydatne w roli moderatora: /mute - wycisza gracza na odpowiedni czas, Użycie: /mute nick czas naprzykład: /mute TheOliwiaLPSTV 10m /invsee zagląda w EQ gracza, naprzykład: /invsee nick naprzykład: /invsee TheOliwiaLPSTV
/chat off - wyłącza chat, aby włączyć chat ponownie trzeba wpisać /chat on
/cc - czyści chat
/jail - wtrąca danego gracza do więzienia do odpowiedniej celi na odpowiedni czas, Użycię: /jail 4 TheOliwiaLPSTV 10m
/kick - wyrzuca gracza na chwile z serwera minecraft
/v - znane jako vanish obraz Sprawia że jesteśmy nie widoczni
Dlaczego właśnie powinniśmy ciebie wybrać: Dlatego że uwielbiam pomagać graczom staram się dogadać z administracją wyłapie każdą reklame, 12. Dodatkowe informacje o sobie: Lubie psy koty jestem Kociarą :> Lubie rysować,śpiewać,tańczyć i mam dużo przyjaciół