[PODANIE] Sxenix (Poprawione)

Napisał(a): Sxenix

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

13 posts in this topic
Sxenix
Niezarejestrowany

width=

4 posts 1 threads Dołączył: May 2016
26.05.2016, 19:01 -
1. Imię: Mam na imię Jakub,

2. Wiek: Mam 14 lat, moja data urodzenia to - 15.11.2001r.

3. Nick w grze: Mój nick w grze to : Sxenix

4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Posiadam konto premium

5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Gram na LeCrafcie od czasów, gdy jeszcze nie było lobby, był only survival Smile

6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: Dziennie na serwer mogę poświęcić dużo czasu, Zazwyczaj kończę szkołę po godzinie 15 i mam czas wolny, jedynie mogę być trochę mniej w poniedziałek, wtorek i bodajże czwartek, gdyż chodzę na siłownie,

7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak, posiadam sprawny mikrofon, gdyby mi się popsuł na drugi dzień miałbym już kolejny,

8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Posiadam TeamSpeaka 3 , skype aktualnie nie, jakby zaszła potrzeba bym go zainstalował,

9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora: Przydatne komendy w roli młodszego moderatora według mnie to są między innymi :
- /cc - Ta komenda czyści cały chat,
- /vanish - Dzięki temu mogę się stać niewidzialny i obserwować różne osoby ( Według mnie najbardziej przydatne na FreeBuild )
- /invsee [Nick] lub /open [Nick] - Zagląda do ekwipunku danego gracza,
- /mute np. 5 m [Nick] - Wycisza gracza na dany okres, wy przykładzie na 5min ( Jeżeli macie taką komendę )
- /chat on lub off - Włącza lub wyłącza chat w grze,
- /tp [Nick] lub /tp [Nick] Sxenix - Teleportuje się do gracza, lub gracz do mnie,
- /god - Jestem nieśmiertelny
Raczej więcej aktualnie nie jest potrzebnych, bodajże młodszy moderator nie ma komendy typu. ban.

10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Według mnie jestem bardzo ogarniętą osoba , która jak coś robi to robi to do końca ( np. buduję ). Byłem tutaj kiedyś Moderatorem, lecz odszedłem,bo nie miałem czasu, przestałem grywać w minecrafta ( to było bardzo dawno temu ), znam komendy , umiem rozmawiać z graczmi , nie banuje,kickuje,mutuje bez powodu, w wcześniejszych wersjach gry byłem dużo razy na różnych serwerach Moderatorem, lub czasami też Adminem. Mam doświadczenie w tym co robię, jestem bardzo uczciwym człowiekiem. Dbam o ortografie i o przekleństwa ,żeby często nie pojawiały się z moich ust.

11. Dodatkowe informacje o sobie: Witam! Mieszkam w województwie Wielkopolskim, w okolicach Kalisza ( Ostrów Wielkopolski ). Chodzę do 1 klasy gimnazjum ( Nie " Kiblowałem " zostałem po prostu rok dłużej w przedszkolu przez moją wadę wymowy), jak już pisałem posiadam takową " Wade wymowy " i nie umiem wymawiać literki " R ". Moim zainteresowaniem jest grafika komputerowa, z którą idę w przyszłość, mam zamiar być właśnie grafikiem komputerowym lub informatykiem. Umiem coś gotować, dziś pierwszy raz w życiu zrobiłem frytki w garnku Big Grin. Chodzę na siłownie, bo postanowiłem trochę zmienić tryb życia.
pitereek
Niezarejestrowany

26.05.2016, 19:05 -
Na Tak.
Ładniej napisane, ale mogłeś tamto edytować.
Więc tak trochę spam podaniami.
Sxenix
Niezarejestrowany

width=

4 posts 1 threads Dołączył: May 2016
26.05.2016, 19:06 -
Napisałem tam ,że do usunięcia Smile
Gemma
Niezarejestrowany

26.05.2016, 19:31 -
Jestem na Tak Smile
Kalciaaa
Niezarejestrowany

26.05.2016, 20:08 -
Neutral.
Olkciaaa
Creative-MVip

width=

48 posts 1 threads Dołączył: Apr 2016
26.05.2016, 20:41 -
Na Tak
Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.05.2016, 08:23 przez Olkciaaa.
CMata
Niezarejestrowany

26.05.2016, 22:17 -
Jestem na NIE
Ponieważ:Niepotrzebny spam podaniami, a jeżeli tamte na odwal napisałeś to znaczy że aż tak bardzo ci nie zależy na byciu kid modem po za tym mnie osobiście nie przekonuje...
skkf_kozak
Niezarejestrowany

27.05.2016, 06:41 -
Na tak
Krych10
Niezarejestrowany

27.05.2016, 08:52 -
NEUTRAL
creeper18
¦Creepciaczek¦

width=

115 posts 4 threads Dołączył: Mar 2016