19.05.2016, 11:31 -
1. Imię: Kamil
2. Wiek: 13,5
3. Nick w grze: Kmil
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Non Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Około 1,5 r
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 5/6 h
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/Mute (czas) - (nick) - Wyciszenie gracza
/Kick(nick) - wyrzucenie gracza z serwera minecraft
/Ban (czas) (Nick) - Zablokowanie Graczowi wejścia na serwer
/Jail (czas) (nick) - Wrzucenie gracza do więzienia
/cc - Wyczyszczenie chatu
/coff - Wyłączenie chatu
/con -włączenie chatu
/time set (Czas) - Zmiana godziny
/toggledownfall - włączenie/wyłączenie Deszczu
/fly - Latanie
/v - Niewidzialność
/invesee (nick) - Sprawdzenie ekwipunku gracza
/seen (nick) - podaje ip gracza i Aktywność
/list - lista graczy
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Znam trochę komend, Dobrze się dogaduje z graczami, Nie oszukuje nikogo, Jestem pomocnym Graczem, Uwielbiam wasz serwer : potrafię sprawdzić Gracza czy ma cheaty i multikonta. Gram na waszym serwerze minecraft dość długo, Jestem dobry z ortografii, Bardzo lubię obecną Administracje niech się nie zmienia . Myślę że będę dobrą osobą na to stanowisko
11. Dodatkowe informacje o sobie: Nazywam się Kamil Konopko chodzę Do gimnazjum nr 3 w Hrubieszowie. Moim hobby jest grzebanie przy silnikach : A moją pasją jest jazda na Qudzie i motocyklu :>. Mieszkam w małej wsi dziekanów mój tato ma warsztat w którym mu pomagam. Kocham Quady motocykle Ciężarówki całą motoryzacje. W wakacje może zacznę jeździć z nim po europie : Lubie grać w MineCraft'a i w Euro Truck simulator 2 : am 5 km do granicy z Ukrainą : Jestem wielkim patriotą Mam znajomość z językiem Rosyjskim. Kolekcjonuje różne noże i zapalniczki Zippo. słucham Rapu / Hip - Hopu najczęściej Gangu Albanii Ganji Mafii lub Kaliego. niedługo kupuje Crossa :> Jestem nie tolerancyjny.
Pozdrawiam Kmil
2. Wiek: 13,5
3. Nick w grze: Kmil
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Non Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Około 1,5 r
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 5/6 h
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/Mute (czas) - (nick) - Wyciszenie gracza
/Kick(nick) - wyrzucenie gracza z serwera minecraft
/Ban (czas) (Nick) - Zablokowanie Graczowi wejścia na serwer
/Jail (czas) (nick) - Wrzucenie gracza do więzienia
/cc - Wyczyszczenie chatu
/coff - Wyłączenie chatu
/con -włączenie chatu
/time set (Czas) - Zmiana godziny
/toggledownfall - włączenie/wyłączenie Deszczu
/fly - Latanie
/v - Niewidzialność
/invesee (nick) - Sprawdzenie ekwipunku gracza
/seen (nick) - podaje ip gracza i Aktywność
/list - lista graczy
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Znam trochę komend, Dobrze się dogaduje z graczami, Nie oszukuje nikogo, Jestem pomocnym Graczem, Uwielbiam wasz serwer : potrafię sprawdzić Gracza czy ma cheaty i multikonta. Gram na waszym serwerze minecraft dość długo, Jestem dobry z ortografii, Bardzo lubię obecną Administracje niech się nie zmienia . Myślę że będę dobrą osobą na to stanowisko
11. Dodatkowe informacje o sobie: Nazywam się Kamil Konopko chodzę Do gimnazjum nr 3 w Hrubieszowie. Moim hobby jest grzebanie przy silnikach : A moją pasją jest jazda na Qudzie i motocyklu :>. Mieszkam w małej wsi dziekanów mój tato ma warsztat w którym mu pomagam. Kocham Quady motocykle Ciężarówki całą motoryzacje. W wakacje może zacznę jeździć z nim po europie : Lubie grać w MineCraft'a i w Euro Truck simulator 2 : am 5 km do granicy z Ukrainą : Jestem wielkim patriotą Mam znajomość z językiem Rosyjskim. Kolekcjonuje różne noże i zapalniczki Zippo. słucham Rapu / Hip - Hopu najczęściej Gangu Albanii Ganji Mafii lub Kaliego. niedługo kupuje Crossa :> Jestem nie tolerancyjny.
Pozdrawiam Kmil