08.07.2018, 21:44 -
1. Adrian
2. 15
3. Fr0zin
4. od stycznia (ale wczesniej pod nickiem xxzyczuxx z 2 lata)
5. 2-3h, zalezy od dnia
6. Posiadam Facebooka,skype,discord,TeamSpeak
7. Przydatne komendy:
/tempmute nick czas powod - mutuje gracza na dany czas
/unmute nick - odmutowuje gracza
/kick nick - wyrzuca gracz
/v - bycie niewidzialnym
/afk - chwilowo cie niema
/cc - czyszczenie czatu
/c on/off- wlaczenie/wylaczenie czatu
8. Gram juz dlugo na serwerze i chce sie tez przyczynic do jego rozwioju. Jestem cierpliwy i wyrozumiały. Ponieważ mam dużo wolnego czasu, mogę pomagać w ogarnięciu czatu i dawać wskazówki początkującym.Moge robic często jakies małe konkursy, pomagać w komendach lub sposobach na zarobek. Jestem bardzo ogarniętą i odpowiedzialną osobą.
9. No to tak jestem Adrian, mam 15 lat. Teraz ide do 3 gimnazjum. Mam dwoje rodzeństwa. Lubię słuchać muzyki, grać w gry, lubie piłkę nożna. Mam 3 psy Kore (owczarka niemieckiego) sonie i nuke( małe kundelki).Ostatnio zdałem prawo jazdy kategorii AM. Jestem pracowity.Mam dużo wolnego czasu, więc to nie problem pilnować serwera minecraft. Lubię także jeździć rowerem. Interesuje się motoryzacja.Lubie pózno wstawac a także pograć w inne gry takie jak fortnite, CS, ARK
10. Posiadam mikro
11. non-premium
12. Nie miałem okazji.Mam nadzieje ze sie to zmieni
13. Nie
2. 15
3. Fr0zin
4. od stycznia (ale wczesniej pod nickiem xxzyczuxx z 2 lata)
5. 2-3h, zalezy od dnia
6. Posiadam Facebooka,skype,discord,TeamSpeak
7. Przydatne komendy:
/tempmute nick czas powod - mutuje gracza na dany czas
/unmute nick - odmutowuje gracza
/kick nick - wyrzuca gracz
/v - bycie niewidzialnym
/afk - chwilowo cie niema
/cc - czyszczenie czatu
/c on/off- wlaczenie/wylaczenie czatu
8. Gram juz dlugo na serwerze i chce sie tez przyczynic do jego rozwioju. Jestem cierpliwy i wyrozumiały. Ponieważ mam dużo wolnego czasu, mogę pomagać w ogarnięciu czatu i dawać wskazówki początkującym.Moge robic często jakies małe konkursy, pomagać w komendach lub sposobach na zarobek. Jestem bardzo ogarniętą i odpowiedzialną osobą.
9. No to tak jestem Adrian, mam 15 lat. Teraz ide do 3 gimnazjum. Mam dwoje rodzeństwa. Lubię słuchać muzyki, grać w gry, lubie piłkę nożna. Mam 3 psy Kore (owczarka niemieckiego) sonie i nuke( małe kundelki).Ostatnio zdałem prawo jazdy kategorii AM. Jestem pracowity.Mam dużo wolnego czasu, więc to nie problem pilnować serwera minecraft. Lubię także jeździć rowerem. Interesuje się motoryzacja.Lubie pózno wstawac a także pograć w inne gry takie jak fortnite, CS, ARK
10. Posiadam mikro
11. non-premium
12. Nie miałem okazji.Mam nadzieje ze sie to zmieni
13. Nie
Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.07.2018, 08:33 przez Fr0zin.