17.06.2018, 18:18 -
Witam podczas mojej nieobecności przy komputerze moja siostra stworzyła multi konto na serwerze minecraft Lecraft i obrażała Administratorkę Elementum. Niestety po sprawdzeniu IP z jakiego moja siostra stworzyła konto Elementum stwierdziła , że ja je stworzyłam i dostałam bana. Moja siostra stworzyła to konto pod innym komputerem.
Moja siostra ma 7 lat i nie rozumie , że za coś takiego jest ban. Wiem oczywiście , że za coś takiego jest ban .
Ucierpiałam ja. Próbowałam Elementum wyjaśnić jak to się stało.Lecz ona mnie zignorowała stwierdziła , że moja siostra nie istnieje. Lecz jeżeli życzycie sobie rozmowy na skype to chętnie.
Amber124
Ps. Proszę o niebanowanie mojej młodszej siostry ponieważ nie zrobiła tego ze świadomością.
Pozdrawiam.
Moja siostra ma 7 lat i nie rozumie , że za coś takiego jest ban. Wiem oczywiście , że za coś takiego jest ban .
Ucierpiałam ja. Próbowałam Elementum wyjaśnić jak to się stało.Lecz ona mnie zignorowała stwierdziła , że moja siostra nie istnieje. Lecz jeżeli życzycie sobie rozmowy na skype to chętnie.
Amber124
Ps. Proszę o niebanowanie mojej młodszej siostry ponieważ nie zrobiła tego ze świadomością.
Pozdrawiam.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.06.2018, 18:19 przez Amber124.