30.12.2017, 14:04 -
1.Imię Szymon
2.Wiek 16
3.Nick w grze: Baby_Szymon
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. 30.9.2016
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.10 h z przerwami
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Nie posiadam. Jedynie Ts
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: No dobra ROZPISZE SIE
Chat
/chat off [Wylacza chat]
/chat on [Wlacza wylaczony chat]
/czyść/chat c [Clearuje chat]
Dzialki
/p h
/dodaj
/zaufany
/p flag add
Kary
/tempban [Nick] [Czas] [Powod] [Banuje gracza czasowo] Przykład: /tempban baby_szymon 20min Spam
/ban [ Nick ] [Powod] [Banuje na zawsze gracza] Przykład: /ban IzoPL ( XD ) CHEATY
/kick [Nick] [Powod] [ Wyrzuca gracza z serwera minecraft/trybu] Przykład /kick klaudusiek Nytykietka
/mute [Nick] [Powod] [Wycisza gracza na zawsze] Przykład: /mute baby_szymon Majkraft (Nie wymyslilem powodu) /tempmute [Nick] [Czas] [Powod] [Wycisza gracza czasowo] Przykład:/tempmute Alicja 30min Przechwalanie się
/jail [Nick] [Powod] [Blokuje wszystkie ruchy gracza na zawsze] Przykład:/jail baby_szymon Stackowane pojazdy itp.
/tempjail [Nick] [Czas] [Powod] [Blokuje wszystkie ruchy gracza czasowo] Przykład: /tempjail baby_szymon 10m Stackowane pojazdy itp.
(Powody podane wyżej nie sa sprawdzone za co przepraszam)
Biore pod uwagę permisje Młodszego Moderatora
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowiskooniewaz jestem bardzo aktywyny na serwerze minecraft i jedyna przeszkoda to szkoła. Nie łatwo mnie wyprowadzić z równowagi oraz innych rzeczy.Znam komendy i nie tylko. Byłem zawodowym technikiem znanego serwera minecraft Mc-Pl ( sorki za nazwe)
9.Coś o sobie:Jestem Szymon mam 16 lat i urodziłem się w Krakowie. Aktualnie mieszkam na Skawie Dolnej ( Podhalu) Moja pasja to malowanie i projektowanie roznych rzeczy raz nawet pomogłem sąsiadce zrobić plan nowego ogrodu.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? Premium
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Oj... z jakies 20 razy.
.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie byłem na zadnym trybie.
Wszystkich proszę o nieczepianie się podania bo to mój pierwszy raz.
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
Z poważnieniem
Wlasciciel wątku
2.Wiek 16
3.Nick w grze: Baby_Szymon
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. 30.9.2016
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.10 h z przerwami
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Nie posiadam. Jedynie Ts
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: No dobra ROZPISZE SIE
Chat
/chat off [Wylacza chat]
/chat on [Wlacza wylaczony chat]
/czyść/chat c [Clearuje chat]
Dzialki
/p h
/dodaj
/zaufany
/p flag add
Kary
/tempban [Nick] [Czas] [Powod] [Banuje gracza czasowo] Przykład: /tempban baby_szymon 20min Spam
/ban [ Nick ] [Powod] [Banuje na zawsze gracza] Przykład: /ban IzoPL ( XD ) CHEATY
/kick [Nick] [Powod] [ Wyrzuca gracza z serwera minecraft/trybu] Przykład /kick klaudusiek Nytykietka
/mute [Nick] [Powod] [Wycisza gracza na zawsze] Przykład: /mute baby_szymon Majkraft (Nie wymyslilem powodu) /tempmute [Nick] [Czas] [Powod] [Wycisza gracza czasowo] Przykład:/tempmute Alicja 30min Przechwalanie się
/jail [Nick] [Powod] [Blokuje wszystkie ruchy gracza na zawsze] Przykład:/jail baby_szymon Stackowane pojazdy itp.
/tempjail [Nick] [Czas] [Powod] [Blokuje wszystkie ruchy gracza czasowo] Przykład: /tempjail baby_szymon 10m Stackowane pojazdy itp.
(Powody podane wyżej nie sa sprawdzone za co przepraszam)
Biore pod uwagę permisje Młodszego Moderatora
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowiskooniewaz jestem bardzo aktywyny na serwerze minecraft i jedyna przeszkoda to szkoła. Nie łatwo mnie wyprowadzić z równowagi oraz innych rzeczy.Znam komendy i nie tylko. Byłem zawodowym technikiem znanego serwera minecraft Mc-Pl ( sorki za nazwe)
9.Coś o sobie:Jestem Szymon mam 16 lat i urodziłem się w Krakowie. Aktualnie mieszkam na Skawie Dolnej ( Podhalu) Moja pasja to malowanie i projektowanie roznych rzeczy raz nawet pomogłem sąsiadce zrobić plan nowego ogrodu.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? Premium
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Oj... z jakies 20 razy.
.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie byłem na zadnym trybie.
Wszystkich proszę o nieczepianie się podania bo to mój pierwszy raz.
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi
Z poważnieniem
Wlasciciel wątku
Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.12.2017, 14:08 przez ISmerfiq.