14.04.2016, 14:05 -
1.Imię: Borys ale wszyscy rówieśnicy wołają na mnie Bobo, Boro lub Grzyb (przezwisko wymyślił mój kolega Dawid bo uważa że mam grzywkę na grzyba polnego).
2.Wiek: Mam 14 lat.
3.Nick w grze: Carlos1337, tak jak na stronie.
4.Czy jesteś pewny swojej kandydatury?: Jestem pewny, lecz trochę wątpię w to że uda mi się dołączyć do "rodziny" administratorów.
5.Status konta (premium/non-premium): Non-premium lecz niedługo (może) się to zmieni.
6.Czas spędzony na naszych serwerach: Około roku może trochę więcej. Lecz nie tylko na tym koncie
7.Dzienny czas jaki możesz poświęcić na serwer: W weekendy mniej więcej 3-5 godz., natomiast w te dni które chodzi się do szkoły z 2-4 godz. d
8.Czy Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam (Firma "POWER KING" oraz "CREATIVE").
9.Czy posiadasz TeamSpeak/Skype?: Tak posiadam Skype, lecz TeamSpeak'a już nie.
10.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
invsee <nick> - Zagląda w ekwipunek gracza.
/mute <nick> <czas>-Wycisza gracza na odpowiedni czas.
/cc - Czyści czat.
/op <nick> - Zmienia gracza w OP.
/ban <nick> Banuje gracza.
/pardon <player> Odbanowanie wcześniej zbanowananej osoby.
/ban-ip <ip> Banuje wybrane IP.
/pardon-ip <ip> Odbanowanie wybranego IP
/deop <nick> - Usuwa z gracza status OP
/jail <nick> <cela> <czas> - Wtrąca do więzienia gracza na wybrany czas.
/chat off/on - wyłącza/włącza czat
11.Dlaczego powinniśmy cię wybrać? Przekonaj nas do siebie:
Powinniście mnie wybrać ponieważ jestem osobą sprawiedliwą. Jestem aktywny na serwerze minecraft. Byłem już kiedyś administratorem więc myślę że dam sobie radę.
Powinniście mnie wybrać ponieważ jestem osobą sprawiedliwą. Jestem aktywny na serwerze minecraft. Byłem już kiedyś administratorem więc myślę że dam sobie radę.
i widzę co się dzieje a co nie i nie dopuścił bym do tego aby wulgarną osobę lub spamującą ominęła kara. Zwracam uwagę na ortografię i poprawiam, czasami są to osoby starsze nawet ode mnie :-D. Często upominam osoby nie przestrzegające regulaminu. Staram się pomagać różnym osobą w potrzebie, ale gdy dostanę wyższą rangę to myślę że uraduję więcej osobników . No i chyba więcej tutaj nie mam do napisania :-/.
12.Dodatkowe informacje o sobie:
Interesuję się informatyką i sportem, m.in jeżdżeniem na rowerze oraz snowboardzie. Jestem miłym, czułym, dosyć mądrym, uczciwym i roztargnionym czternastolatkiem. Często wychodzę na dwór pograć w piłkę nożną z przyjaciółmi, pozaczepiać koleżanki , pobawić się w chowanego i pojeździć na rowerze. Nie tracę czasu przed TV albo na innych "pierdołach". Jestem optymistą ale staram się być poważnym w niektórych chwilach. W minecraft gram prawie od samego wyjścia gry.
Interesuję się informatyką i sportem, m.in jeżdżeniem na rowerze oraz snowboardzie. Jestem miłym, czułym, dosyć mądrym, uczciwym i roztargnionym czternastolatkiem. Często wychodzę na dwór pograć w piłkę nożną z przyjaciółmi, pozaczepiać koleżanki , pobawić się w chowanego i pojeździć na rowerze. Nie tracę czasu przed TV albo na innych "pierdołach". Jestem optymistą ale staram się być poważnym w niektórych chwilach. W minecraft gram prawie od samego wyjścia gry.
No i chyba to wszystko
Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2016, 16:01 przez Carlos1337.