27.08.2017, 20:05 -
[b]1.Imię:Kamil
[/b]
2.Wiek:17 i pół
3.Nick w grze:MinecraftSans
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. 6:7 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.7 godzin
[b]6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Team Speak 3[/b]
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:[b]Niestety nie wiem jaki dostęp ma u Was moderator. Dlatego napisze takie komendy, które ja uważam za stosowne do rangi moderatora. Komendy:/kick (Komenda do wyrzucenia gracza z serwera minecraft)/ban (Komenda do zbanowania gracza na serwerze minecraft) /unban (Komenda do odbanowania gracza) /banip (Komenda do zbanowania gracza na zakresie IP /unbanip (Komenda na odbanowanie gracza na zakresie IP) /tempban (Ban na czas) /mute (Kneblowanie )/unmute (Zdjęcie kneblowania) /chat clear (Czyszczenie chatu) /chat off /chat on (Włączenie/Wyłączenie chatu) /whois (Informacje o danym graczu) /invsee (Widok na ekwipunek gracza) /tp (Teleportacja) /vanish ("Niewidzialność" na serwerze minecraft) /socialspy (Podgląd do wiadomości prywatnych gracza)[/b]
9.Coś o sobie: Jestem ciekawym i miłym typkiem xD
10.Czy masz sprawny mikrofon ? dosyć sprawny mam :|
[b]11.Jaki minecraft posiadasz ? Shiginima Launcher
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Nie miałem
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?Jeszcze nie miałem okazji, ale mam szanse :)[/b]
[/b]
2.Wiek:17 i pół
3.Nick w grze:MinecraftSans
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. 6:7 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.7 godzin
[b]6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Team Speak 3[/b]
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:[b]Niestety nie wiem jaki dostęp ma u Was moderator. Dlatego napisze takie komendy, które ja uważam za stosowne do rangi moderatora. Komendy:/kick (Komenda do wyrzucenia gracza z serwera minecraft)/ban (Komenda do zbanowania gracza na serwerze minecraft) /unban (Komenda do odbanowania gracza) /banip (Komenda do zbanowania gracza na zakresie IP /unbanip (Komenda na odbanowanie gracza na zakresie IP) /tempban (Ban na czas) /mute (Kneblowanie )/unmute (Zdjęcie kneblowania) /chat clear (Czyszczenie chatu) /chat off /chat on (Włączenie/Wyłączenie chatu) /whois (Informacje o danym graczu) /invsee (Widok na ekwipunek gracza) /tp (Teleportacja) /vanish ("Niewidzialność" na serwerze minecraft) /socialspy (Podgląd do wiadomości prywatnych gracza)[/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:Bo będę szanował innych graczy i Administratorów.
9.Coś o sobie: Jestem ciekawym i miłym typkiem xD
10.Czy masz sprawny mikrofon ? dosyć sprawny mam :|
[b]11.Jaki minecraft posiadasz ? Shiginima Launcher
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Nie miałem
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?Jeszcze nie miałem okazji, ale mam szanse :)[/b]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2017, 20:11 przez MinecraftSans.
Powód edycji: Chce być tym KidModem bardzo chce. prosze o tobrą opinie