Maniek22PL

Napisał(a): Maniek22Pl

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

5 posts in this topic
Maniek22Pl
Zbanowany

width=

Zbanowany

19 posts 2 threads Dołączył: Jul 2017
20.07.2017, 21:37 -
1.Imię Michal 
2.Wiek 16
3.Nick w grze: Maniek22PL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. 2 mies ale mialem pauze bo bylem w Norwegi
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. 10-11 godzin. ale jak jest sobota to moge robic 24/7 [jak sa gracza]

6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? 
- Facebook 
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: 
- Mute nick czas powod albo mute nick czas
- Tempban nick czas powod  Banuje gracza na kilka sekundy/minute/month/godziny/lat
- Vanish Gracze mnie nie widza
- Socialspy widze privatne msg
- S Teleportowanie gracza do siebie
- Tp teleportowanie sie do gracza
- Unban unbanowanie gracza 
- Chat cc/c/on/off   Wlancza chat/ wylancza chat/ Wyczyszcza chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Bo jestem fajny/smieszny/ogarnienty,  i lubie pisac z graczamy. I tez ze wam brakuje administracji do creativa i szukacie ogarnientych jak mnie Big Grin. i tez ze bylem modem/admem na duzo serwerach jak: Np minigry/Easyhc i wiecej.
9.Coś o sobie: Urodzilem sie w polsce ale poszlem do islandii kiedy mialem 5 lat. I Mieszkam w islandii 11 lat juz.. i powiem wam.. ze tam jest zimno jak chol****. Duzo gram, Znam sie na kompach, i to ze duzo kontaktow mam z kolegamy. i znimy cos robie. . a nie jak moj brat.. ze nic nie robi xD 
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak 100%
11.Jaki minecraft posiadasz ? PREMIUM
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak, mialem tez wlasny serwer z 50 typa. 
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?

nie bylem.. ale chce bardzo byc bo lubie ten serwer. 
Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.07.2017, 22:33 przez Maniek22Pl.
EdiStand
| SW | POL | WK |

width=

0
22 posts 2 threads Dołączył: Jul 2017
20.07.2017, 22:01 -
Witaj,
Widzę że starasz się na posadę, ale nie stosujesz polskich znaków, w pkt. 6 piszesz na ile się znasz tam nie ma takiego pytania na ile się znasz tylko czy posiadasz.
Tak jak pisałem wyżej walisz błędy ortograficzne.
Popraw to podanie żeby jakoś wyglądało bo to jest może i interesujące ale nie czytałem go do końca bo się nie da to nie oznacza że od razu cię przekreślam.
Na ten czas pozostanę Neutralny
kempek
Nowy

width=

0
7 posts 2 threads Dołączył: Jul 2017
21.07.2017, 10:14 -
W niektórych punktach nie mogę ciebie przeczytać, ponieważ walisz byki np. "Urodzilem sie w polsce ale poszlem do islandii kiedy mialem 5 lat" , " Duzo gram, Znam sie na kompach, i to ze duzo kontaktow mam z kolegamy. i znimy cos robie. . a nie jak moj brat.. ze nic nie robi xD ". Wacham się, czy masz 16 lat czy 9. Popraw błędy, bądź aktywny na serwerze minecraft a będę na małe tak. Chciałbym tylko dodać, że jak piszesz bo jestem fajny to ci nic nie da...
Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2017, 10:18 przez kempek.
WeronisiaQ
Niezarejestrowany

21.07.2017, 13:26 -
Wyślij mi na pw jakiekolwiek dowody ze miales swoj serwer jeśli wszystko się będzie zgadać zaproszę cię na rekrutację ustną.
WeronisiaQ
Niezarejestrowany

21.07.2017, 18:21 -
Zapraszam na ts.Lecraft.pl
Do nicku dopisz [Rerkutacja]
Będę czekać na ciebie w sobotę w godzinach 13.00-20.00
WeronisiaQ
Niezarejestrowany

22.07.2017, 13:20 -
Przyjęty .

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości