11.07.2017, 20:12 -
1.Krystian
2.20lat
3.RedoPl
4.Miesiąc
5.5/7h
6.Tak Posiadam TS3, Facebook, Skype
7.Dla młodszego moderatora:
/mute /tempmute /unmute - wycisza od cisza gracza
/warn /tempwarn - ostrzeżenie
/ban /tempban /banip /unban - banuje gracza normalnie/czasowo/ip odbanowuje
/cc czysci czat
/check -info o graczu
po za młodszym moderatorem:
(worldedit na zaawansowanym poziomie)
nie pisze komend bo każdy by mógł skopiować z neta
8.Uważam ze ja nadaje sie na to stanowisko ponieważ moge poświęcać bardzo dużo czasu na servie, znam sie co nie co na sprawach administracyjnych
chciał bym uniknąć tego by na czacie wyświetlały sie same wulgaryzmy i tresci erotyczne ogólnie chciał bym sprawić by każdemu graczowi miło sie grało na tym serwerze minecraft bez niepotrzebnych przykrości
9.Coś o sobie hmmm nie lubie dużo mówić o sobie ale no cóż nazywam sie Krystian i mam 20lat ale to wiecie ide teraz do 4 klasy technikum jako technik mechanik w weekendy chodzę do pracy interesuje sie sportami ekstremalnymi oraz słucham Rapu.
10.Tam mam sprawny mikrofon
11.Premium
12.Tak byłem juz administratorem na innym serwerze minecraft
13.nie miałem jeszcze przyjemności dołączyć do waszego grona chodz bardzo bym chciał
2.20lat
3.RedoPl
4.Miesiąc
5.5/7h
6.Tak Posiadam TS3, Facebook, Skype
7.Dla młodszego moderatora:
/mute /tempmute /unmute - wycisza od cisza gracza
/warn /tempwarn - ostrzeżenie
/ban /tempban /banip /unban - banuje gracza normalnie/czasowo/ip odbanowuje
/cc czysci czat
/check -info o graczu
po za młodszym moderatorem:
(worldedit na zaawansowanym poziomie)
nie pisze komend bo każdy by mógł skopiować z neta
8.Uważam ze ja nadaje sie na to stanowisko ponieważ moge poświęcać bardzo dużo czasu na servie, znam sie co nie co na sprawach administracyjnych
chciał bym uniknąć tego by na czacie wyświetlały sie same wulgaryzmy i tresci erotyczne ogólnie chciał bym sprawić by każdemu graczowi miło sie grało na tym serwerze minecraft bez niepotrzebnych przykrości
9.Coś o sobie hmmm nie lubie dużo mówić o sobie ale no cóż nazywam sie Krystian i mam 20lat ale to wiecie ide teraz do 4 klasy technikum jako technik mechanik w weekendy chodzę do pracy interesuje sie sportami ekstremalnymi oraz słucham Rapu.
10.Tam mam sprawny mikrofon
11.Premium
12.Tak byłem juz administratorem na innym serwerze minecraft
13.nie miałem jeszcze przyjemności dołączyć do waszego grona chodz bardzo bym chciał
To że milczę nie znaczy że nie mam nic do powiedzenia