11.07.2017, 13:23 -
1.Imięiotrek
2.Nick w grze: KeyKoxHD
3.Wiek:14
4.Od jakiego czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: około 2 lata
5. ile czasu możesz przeznaczyć na serwer: więcej nić 4 godziny
6.Czy posiadasz ts 3 ,skypa i facebooka osiadam ts 3, skypa i facebooka
7.Komedy w roli moderatora :
/ban [gracz] [powód] - gracz dostaje bloka permanentnego tkzw. ,,perma"
/toggledownfall - czyści deszcz.
/cc clear, /cc on, /cc off - czyści, włącza i wyłącza chat
/kick [gracz] [powód] - pozwala wyrzucić gracza z serwera minecraft, z danego powodu.
/day , /night - lub jak kto woli /time set day, /time set night - ustawia wybraną porę dnia.
/tphere - teleportuje gracza do siebie.
/mute gracz - daje nie pokazywania wiadomości
/unmute gracz -daje możliwość mówienia gracza
/rules - zasady
8.Dlaczego mamy wybrać ciebie: Codziennie bym wchodził na forum i go spprawdzał , jestem ogarnięty, jestem aktywny i kulturalny, pomagał bym innym gaczom w jakiś potrzebach , bym był posłuszny według regulaminu, jeżeli by byli jacyś spawmerzy i floderzy rosprawił bym się z nimi , jestem pomocny,miły,i nie jest chamski
9.Jestem piotrek mam 14 lat interesuję się technikom komputerową głównie lubię grać w minecrafta Cs'a. Mam dwie siostry które mnie wspierają i 2 kuzynów co zawsze ze mną chcą grać też na lecraftcie
10. Czy mam sprawny mikrofon: Sprawny i dobry
11. jaki minecraft posiadasz : minecraft luncher i mam non premium
12.Czy miałem możliwość być w jakiejś administracji : 2 lata temu byłem moderatorem i head adminem na jednym serwerze minecraft
13.Czy kiedyś byłeś w administracji lecraft polska: Niestety nie ale wierze że to się zmieni
14.Czy przeczytałem regulamin serwera minecraft lecraft ? : Tak
2.Nick w grze: KeyKoxHD
3.Wiek:14
4.Od jakiego czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: około 2 lata
5. ile czasu możesz przeznaczyć na serwer: więcej nić 4 godziny
6.Czy posiadasz ts 3 ,skypa i facebooka osiadam ts 3, skypa i facebooka
7.Komedy w roli moderatora :
/ban [gracz] [powód] - gracz dostaje bloka permanentnego tkzw. ,,perma"
/toggledownfall - czyści deszcz.
/cc clear, /cc on, /cc off - czyści, włącza i wyłącza chat
/kick [gracz] [powód] - pozwala wyrzucić gracza z serwera minecraft, z danego powodu.
/day , /night - lub jak kto woli /time set day, /time set night - ustawia wybraną porę dnia.
/tphere - teleportuje gracza do siebie.
/mute gracz - daje nie pokazywania wiadomości
/unmute gracz -daje możliwość mówienia gracza
/rules - zasady
8.Dlaczego mamy wybrać ciebie: Codziennie bym wchodził na forum i go spprawdzał , jestem ogarnięty, jestem aktywny i kulturalny, pomagał bym innym gaczom w jakiś potrzebach , bym był posłuszny według regulaminu, jeżeli by byli jacyś spawmerzy i floderzy rosprawił bym się z nimi , jestem pomocny,miły,i nie jest chamski
9.Jestem piotrek mam 14 lat interesuję się technikom komputerową głównie lubię grać w minecrafta Cs'a. Mam dwie siostry które mnie wspierają i 2 kuzynów co zawsze ze mną chcą grać też na lecraftcie
10. Czy mam sprawny mikrofon: Sprawny i dobry
11. jaki minecraft posiadasz : minecraft luncher i mam non premium
12.Czy miałem możliwość być w jakiejś administracji : 2 lata temu byłem moderatorem i head adminem na jednym serwerze minecraft
13.Czy kiedyś byłeś w administracji lecraft polska: Niestety nie ale wierze że to się zmieni
14.Czy przeczytałem regulamin serwera minecraft lecraft ? : Tak