[ODRZUCONE] Na Moda

Napisał(a): Janna

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

5 posts in this topic
Janna
Nowy

width=

0
2 posts 1 threads Dołączył: May 2017
11.07.2017, 12:05 -
1.Imię: Amelia
2.Wiek: 16
3.Nick w grze: Janna
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. : Strasznie długo  ;)  No tak prawie od początku servera
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. : Wakcaje 2-4 godziny a w  czasie szkoły 2 godziny  ;)
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Minecraft Skype Ts lecz nie umiem używać  Fb 
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: //set 159 robi np. podłogę i ściany  //undo usuwa to co się zrobiło //set  /cc clear szyści czat . /cc off wyłącza czat /cc on włącza czat /ban [nick] [powód]. /mute  [nick] [czas] /tphere [nick]  teleportuje gracza do siebie /day ustwia dzień /night ustawia noc /kick [nick] [powód] /
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem Miła  I rozsądna. Umiem Ortografię. Jestem Kulturalna i Umiem rozwiązać wszystkie problemy ! A także lubię pomagać innym
9.Coś o sobie: Jestem śmieszna  szalona i Kocham Kotki <3
10.Czy masz sprawny mikrofon ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? : Nie mam Premium Lecz mam Minecraft Launcher   1.8.1
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Nie
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nigdy Nie byłam. Lecz wiem jak to się robi
Elbaite
Nowy

width=

0
6 posts 1 threads Dołączył: Jul 2017
11.07.2017, 12:14 -
Na Nie
nie zastosowanie sie do wymagan pod względem zatytułowania watku
Wiekszosc komend bez sensu w roli kidmoda
nie rozpisane punkty 8 i 9
Brak doswiadczenia
Majaquuu
WOW!

width=

14
560 posts 24 threads Dołączył: Jan 2017
11.07.2017, 12:54 -
Na Nie
nieestetyczne podanie
malo czasu poswiecasz dziennie min 3h
malo rozpisane
ZelkiMymNalogiem
Żelka

width=

1
54 posts 1 threads Dołączył: May 2017
11.07.2017, 16:25 -
Na nie. Brak estetyki, kolorów, podanie nie rozpisane, mało czasu, brak doświadczenia, brak pełnego wzoru, komendy, konto pod podanie, zła nazwa wątku, interpunkcja i ortografia (np. w środku zdania duża litera). I nie piszesz podania na moda, tylko kidmoda. I mogłaś chociaż oddzielić spacją te punkty i wyrównać komendy, bo się rozczytać nie idzie.

"Minecraft Skype Ts lecz nie umiem używać  Fb "
To czego nie umiesz używać bo nie rozumiem? Jak FB w wieku 16 lat, to nie masz 16... Zresztą, po podaniu śmiem wątpić w tę szesnastkę.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.07.2017, 16:30 przez ZelkiMymNalogiem.
Nazywam się Żelka. xd

haukol
Niezarejestrowany

11.07.2017, 17:39 -
nie widze cie na chacie, mao czasu możesz poswiecic mimo ze grasz długo na nie
WeronisiaQ
Niezarejestrowany

11.07.2017, 17:45 -
Niespełnione minimalne wymagania do rekrutacji. (Zła nazwa wątku , osoba 16 letnia powinna umieć czytać)

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości