19.06.2017, 21:17 -
1.Imię Karol
2.Wiek 13 i pół
3.Nick w grze: MrMycka
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Zaczołem grać wczoraj ale zapoznałem się z serwerem i prawie codziennie będe na nim grał bo jest fajny
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. 2/3/4 godziny
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Posiadam skype ts3 mam ale za bardzo nie ogarniam ale umiem dołączyć do serwera minecraft i facebooka też mam czyli odp to tak
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/mute nick powód - ucisza gracza na zawsze
/ban nick powód - banuje gracza
/tempmute nick powód czas s-sekundy m-minuty
/kick nick powód - wyrzuca gracza z serwera minecraft
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ponieważ jestem sprawiedliwy umiem się dogadać z graczem znam podstawowe komendy jestem miły dla graczy nie przeklinam nie wyzywam patrze na chat
9.Coś o sobie: Mam 13 i pół lat mieszkam w Częstochowie nie lubie szkoly jestem aktywny fizycznie
moja ulubiona lekcja w szkole to informatyka ponieważ pani pozwala nam wbijac w minecrafta i lubie przyrode bo fajna pani
10.Czy masz sprawny mikrofon ? : tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? non-premium
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) tak na wielu
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie byłem
Takie info na sypie nazywam sie karolnagrywa.com zdjecie medusa official
2.Wiek 13 i pół
3.Nick w grze: MrMycka
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Zaczołem grać wczoraj ale zapoznałem się z serwerem i prawie codziennie będe na nim grał bo jest fajny
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. 2/3/4 godziny
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Posiadam skype ts3 mam ale za bardzo nie ogarniam ale umiem dołączyć do serwera minecraft i facebooka też mam czyli odp to tak
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/mute nick powód - ucisza gracza na zawsze
/ban nick powód - banuje gracza
/tempmute nick powód czas s-sekundy m-minuty
/kick nick powód - wyrzuca gracza z serwera minecraft
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ponieważ jestem sprawiedliwy umiem się dogadać z graczem znam podstawowe komendy jestem miły dla graczy nie przeklinam nie wyzywam patrze na chat
9.Coś o sobie: Mam 13 i pół lat mieszkam w Częstochowie nie lubie szkoly jestem aktywny fizycznie
moja ulubiona lekcja w szkole to informatyka ponieważ pani pozwala nam wbijac w minecrafta i lubie przyrode bo fajna pani
10.Czy masz sprawny mikrofon ? : tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? non-premium
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) tak na wielu
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie byłem
Takie info na sypie nazywam sie karolnagrywa.com zdjecie medusa official
Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.06.2017, 21:19 przez MrMycka.