podanie ziomekromek1234_

Napisał(a): ziomekromek12345678910_

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

4 posts in this topic
ziomekromek12345678910_
Nowy

width=

0
3 posts 2 threads Dołączył: Jun 2017
10.06.2017, 11:20 -
1.Imię: Szymon

2.Wiek: 15lat
3.Nick w grze: ziomekromek1234_
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Gram na serverze od 2miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Na tygodniu mogę grać od 2-5godzin a na weekendzie do od 2- 8godzin.

6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Posiadam ts3,Facebooka,Skype
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/tempban "nick" "czas"(w sekundach) "powód" - czasowy ban 
/unban - "nick" odbanowywanie gracza 
/kick "nick" "powód"  - wyrzucenie gracza
/mute "nick" "czas"(w sekundach) - wyciszenie kogoś na chacie
/unmute "nick" - przywrócenie mu możliwości pisania na chacie
/tphere "nick" - teleportuje gracza do nas
/tp "nick"- teleportuje do gracza

/cc - wyczyszczenie chatu (serwery inny plugin na to podąłem tylko jako przykład)
/chat on/off - włącza i wyłącza chat (serwery inny plugin na to podąłem tylko jako przykład)
/vanish - włącza i wyłącza niewidzialność
/weather "rodzaj pogody" - (zmienia pogodę)
/fly - pozwala latać

8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem odpowiedzialnym graczem lubię pomagać słabszym. Znajduję sporo multikont znam sporo komend. Nie używam niecenzuralnych słów byłem adminem na innym sporym serverze. Sprawdzałem się dobrze. Umiem zadbać o porządek na chacie dzięki różnym komendą. Dobrze się dogaduje z graczami. Spędzam sporo czasu na tym serverze.

9.Coś o sobie: Mam na imię Szymon mam 15lat mieszkam w Zamościu. Lubię spędzać czas na świeżym powietrzu interesuje się komputerami i piłką nożna. Chciał bym zostać informatykiem. Gram głównie na Lecrafcie. Lubie grac na cv i na fb. Mam nadzieje że rozpatrzycie moje podanie.

10.Czy masz sprawny mikrofon ?: Tak mam
11.Jaki minecraft posiadasz ?: Posiadam wersję wszystkie od 1.6.4-1.11
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?: Tak byłem w administracji innego servera byłem adminem.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Nie miałem jeszcze takiej możliwości ale chciał bym bardzo.

Podzrawiam Wink
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.06.2017, 11:24 przez ziomekromek12345678910_.
Lifinda
Gadający

width=

4
44 posts 2 threads Dołączył: Apr 2017
10.06.2017, 11:27 -
Jestem na tak, ładnie podanie do komend nie będę się aż tak przyczepiać bo sama ich używałam na innym moim serwerze minecraft, a reszta bardzo ładnie napisana. Powodzenia Wink
Zbudowanie go trudu wymaga, obsydianu zdobycia, diamentu zużycia, stali i żwiru znalezienia, potem budowy, krótkiej i łatwej, teraz krzemieniem zadziałać wystarczy, i jest fioletu barwa, dźwięki łańcucha słychać, w końcu stajesz w nim i czekasz...
Ifrinishi
Czytający

width=

26
0 posts 0 threads Dołączył: Mar 2017
10.06.2017, 11:35 -
Komendy skopiowane z innego podania... Dokładnie z podania Danny123

Zdecyduj się w końcu ile grasz na serwerze minecraft.. Raz piszesz 2 lata potem rok ,a teraz ... 2 miesiące.

NA NIE
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.06.2017, 11:42 przez Ifrinishi.
obraz
FrezzyYT
Niezarejestrowany

10.06.2017, 12:30 -
Gracz prosil o sprawdzenie podania. ale tak czy siak ladne podanie . neutral
dragonVPL
Niezarejestrowany

10.06.2017, 16:05 -
NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE.
Raz piszesz ze gracz na LC od 2 lat a teraz piszesz że od 2 miesięcy.
I skoro prosiłeś o sprawdzenie podania , to mogę je odrzucić.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości