12.05.2017, 17:06 -
Heja ludziska...Dzisiaj opowiem wam historie zwiazana ze zmiana konta na forum...zaczynajmy:Siedze sobie na innym serwerze minecraft i mysle co tu by zrobic...az wkoncu przypomnialam sobie cos co mialam zrobic dawno temu.chodzi o to ze nick "EmmaX25" mi sie znudzil.postanowilam zmienic nick na "Tawna"i tak tez zrobilam. po zmianie konta przypomnialam sobie ze jest cos takiego jak LECRAFT(XD) i forum tego serwera minecraft...przypomnialam tez sobie jaka mam na nim nazwe (na koncie na forum) i wlasnie przez to postanowilam stworzyc ten watek.(awgl chodzi mi o to ze skoro mam inny nick w mc to na forum wole miec taki sam)
CZY MOGE ZMIENIC KONTO NA FORUM?XD(lenny)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS.Nwm czy robiac ten watek potrzebny mi byl jakikolwiek wzór,wiec jesli byl , to przepraszam.
zycze milego czytania
CZY MOGE ZMIENIC KONTO NA FORUM?XD(lenny)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS.Nwm czy robiac ten watek potrzebny mi byl jakikolwiek wzór,wiec jesli byl , to przepraszam.
zycze milego czytania
Daj ruputke może? :angel: