25.04.2017, 17:43 -
1.Imię:.Tomek
2.Wiek: 14 lat.lecz skończę w 26 kwietnia
3.Nick w grze: RockMan20xx
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.: rok
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.: 5-6godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Posiadam messenger Facebook.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: /kick <nick> <powód>- wyrzuca gracza z serwera minecraft /ban <nick> <powód>- banuje gracza na zawsze,/tempban <nick> <czas> <powód>- banuje gracza na określony czas, /cc- czyści chat, /tp <nick>- teleportuje do gracza , /tphere <nick>- teleportuje gracza do siebie, /mute <nick> <powód>- blokuje graczowi pisanie na zawsze, /tempmute <nick> <czas> <powód>- blokuje graczowi pisanie na określony czas,
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Łatwo nawiązuje kontakty, potrafię się łatwo zaprzyjaźnić ,znam dużo komend, szybko pisze potrafir szybko odpowiedzieć.Nie kłóce się z nikim.
9.Coś o sobie: Mieszkam tak gdzies kolo wsi lecz w miescie w domku jedno rodzinnym lubie pilkę ręczną lubie matematyke,polski wf, lubie wspominać jak dawniej zbieralem karty mialem ich dużo.Mam dużó kolegów .Chodze na zawody zdobylem 4 miejsce z piłki ręcznej.
10.Czy masz sprawny mikrofon ?: oczywiście dolączony z komputeram
11.Jaki minecraft posiadasz ?: Non premium.
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): nie.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Nie, nie byłem.Ale kto wie.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.04.2017, 05:37 przez RockMan20XX.