06.03.2016, 15:03 -
1. Imię: Mateusz
2. Wiek: 17
3. Nick w grze: Cloverwew
4. Status konta: Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: już z około 3 tygodni
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: z 4-5 godz.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
Jestem osobą kreatywną, próbuje kreować, swój własny styl nie ściągając swojej osobowości od innych. Na scenie MC jestem od początku 2012 roku, kontynuując dotąd z małymi przerwami. Moje umiejętności, są skierowane w stronę informatyczną:
11. Dodatkowe informacje o sobie:
A więc tak jestem Mateusz, dlaczego ? Sam nie wiem, po prostu nazwali mnie tak rodzice. Jestem z dolnośląska, 35 km od Świdnicy. Chodzę do drugiej klasy technikum, o profilu informatycznym. Zajmuję się programowaniem około roku. Bez problemu mógłbym napisać jakąś aplikacje webową dla serwera minecraft. 3/4 wolnego czasu poświęcam na grę w minecraft oraz GTA:SA na platformie SA-MP (na serwerze minecraft o typie roleplay). Myślę, że bez problemu dałbym sobie rade na tym stanowisku. Ogólnie jestem osobą bardzo komunikatywną, nawiązuje łatwo kontakt z ludźmi. Nie skreślam nigdy nikogo na początku pierw potrzebuje zobaczyć, jaka jest dana osoba.
2. Wiek: 17
3. Nick w grze: Cloverwew
4. Status konta: Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: już z około 3 tygodni
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: z 4-5 godz.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
- /kick
- /tp
- /ban
- /mute
- /ban
- /tempban
- /cc
- /fly
- /tempmute
- /time set
- /weather set
- /jail
- /vanish
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
Jestem osobą kreatywną, próbuje kreować, swój własny styl nie ściągając swojej osobowości od innych. Na scenie MC jestem od początku 2012 roku, kontynuując dotąd z małymi przerwami. Moje umiejętności, są skierowane w stronę informatyczną:
- podstawowa znajomość języków: DELHI, C++, PHP, HTML, CSS
- podstawowa znajomość obróbki i montażu filmów
- umiejętność obróbki graficznej
11. Dodatkowe informacje o sobie:
A więc tak jestem Mateusz, dlaczego ? Sam nie wiem, po prostu nazwali mnie tak rodzice. Jestem z dolnośląska, 35 km od Świdnicy. Chodzę do drugiej klasy technikum, o profilu informatycznym. Zajmuję się programowaniem około roku. Bez problemu mógłbym napisać jakąś aplikacje webową dla serwera minecraft. 3/4 wolnego czasu poświęcam na grę w minecraft oraz GTA:SA na platformie SA-MP (na serwerze minecraft o typie roleplay). Myślę, że bez problemu dałbym sobie rade na tym stanowisku. Ogólnie jestem osobą bardzo komunikatywną, nawiązuje łatwo kontakt z ludźmi. Nie skreślam nigdy nikogo na początku pierw potrzebuje zobaczyć, jaka jest dana osoba.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.03.2016, 16:19 przez cloverwew.
Powód edycji: Zmieniono stan konta minecraft z Non-Premium na premium