01.03.2016, 17:47 -
1. Imię: Marcin
2. Wiek: 14
3. Nick w grze: Marcinek121
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Niestety non-premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 1,5 roku
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 4 godziny
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
-
11. Dodatkowe informacje o sobie: W czasie wolnym gram w koszykówkę i biegam. Jestem osobą wysportowaną i nie lubię gdy ludzie użalają się nad sobą. Jestem pozytywnie nastawiony do życia. Jak już mówiłem, jestem tolerancyjny, sam codziennie mam kontakt graczami. Mam 172 cm wzrostu i ważę 48 kilo, ale jestem dobrze umięśniony. Urodziłem się 21 marca 2002, . Czasami jestem nieuprzejmy, ale zazwyczaj staram się wykonywać swoją pracę. Przez 3 lata trenowałem Karate oraz jazdę konną. Słucham Rapu, ale tylko polskiego. Moim ulubionym youtuberem jest Rezi. Oprócz Minecrafta gram też w Simsy, Isaaca i CS:GO
. Moim ulubionym przedmiotem w szkole jest Matematyka. Lubię tez jeść kebaby, a moje ulubione zwierzęta to pies. Oprócz tego uprawiam warzywa, oraz bardzo lubię gotować.
2. Wiek: 14
3. Nick w grze: Marcinek121
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Niestety non-premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 1,5 roku
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 4 godziny
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
-
- /kick [nick] [powód]
- /kickall [powód]
- /afk
- /list
- /helpop [treść]
- /jail [nick]
- /setwarp [nazwa]
- /delwarp [nazwa]
- /v
- /ban [nick] [powód]
- /tp [nick]
- /tphere [nick
- /tpall
- /god
- /hat
- /mute [nick] [powód]
- /tempmute [nick] [powód]
- /ignore [nick]
- /kill [nick]
- /heal [nick]
- /banip [nick] [powód]
- /unban [nick]
- /unbanip [nick] lub samo [ip]
- /cc
- /seen [nick]
- /invsee [nick]
11. Dodatkowe informacje o sobie: W czasie wolnym gram w koszykówkę i biegam. Jestem osobą wysportowaną i nie lubię gdy ludzie użalają się nad sobą. Jestem pozytywnie nastawiony do życia. Jak już mówiłem, jestem tolerancyjny, sam codziennie mam kontakt graczami. Mam 172 cm wzrostu i ważę 48 kilo, ale jestem dobrze umięśniony. Urodziłem się 21 marca 2002, . Czasami jestem nieuprzejmy, ale zazwyczaj staram się wykonywać swoją pracę. Przez 3 lata trenowałem Karate oraz jazdę konną. Słucham Rapu, ale tylko polskiego. Moim ulubionym youtuberem jest Rezi. Oprócz Minecrafta gram też w Simsy, Isaaca i CS:GO
. Moim ulubionym przedmiotem w szkole jest Matematyka. Lubię tez jeść kebaby, a moje ulubione zwierzęta to pies. Oprócz tego uprawiam warzywa, oraz bardzo lubię gotować.