[Podanie] Gemma

Napisał(a): Gemma

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

30 posts in this topic
Gemma
Niezarejestrowany

Bug  24.02.2016, 21:00 -
1. Imię: Zuzia Smile

2. Wiek: Rocznikowo 15 Smile

3. Nick w grze: Gemma Smile

4. Status konta- premium/non-premium: non-premium Smile

5. Czas spędzony na naszych serwerach: ponad 1,5 roku Smile

6. Dzienny czas jaki możesz poświęcić na nasz serwer?: minimum 3h a w weekendy dłużej Smile

7. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Smile

8. Czy posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3?: A no posiadam Big Grin

9. Przydatne komendy:

/mute - wycisza gracza

/jail - wsadza gracza do więzienia

/cc - czyszczenie chatu

/chat off/on - wyłączenie/ włączenie czatu

/kick - wyrzuca gracza z serwera minecraft

/vanish - niewidoczność na serwerze minecraft

10. Dlaczego powinniśmy cię wybrać?: Nie będę się się rozpisywać dlatego napisze kilka słów, dlaczego powinniście mnie wybrać. Mam dobry kontakt z ludźmi, jestem dla nich miła, wyrozumiała i nikogo nie osądzam. Znam dobrze ortografie, jestem sprawiedliwa. Będę miała dużo czasu aby kontrolować czat. Nie bawię się w rodzinki czy inne rzeczy typu konkursy skinów. Jestem w miarę dojrzałą i odpowiedzialną osobą. Mimo, że jestem kłótliwą osobą potrafię się opanować i nie wszczynać nie potrzebnych konfliktów. Jestem także szczera ale nie przesadnie. Smile

11. Kilka słów o sobie: Mieszkam w województwie kujawsko-pomorskim. Interesuję się literaturą współczesną, oraz uwielbiam filmy akcji. Ostatnio moim hobby stała się jazda na rowerze oraz rolkach. Jestem pozytywną i ciągle uśmiechającą się osobą. Mam specyficzne poczucie humoru. Jestem tolerancyjna. Ogólnie słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho. Jestem posiadaczką wielkiej wyobraźni. Dzięki serwerowi poznałam wiele wspaniałych osób, na których bardzo mi zależy dzięki temu też jestem zżyta z tym serwerem. Mam jedną, starszą o rok siostrę. Moi rodzice obecnie mieszkają i pracują w Anglii, a ja mieszkam z babcią. Mam 4 przyjaciółki, a jedną poznałam na Creative. Nie lubię gdy ktoś osądza kogoś bezpodstawnie, sama też tego nie robię. Nie faworyzuje nikogo ze względu na range czy "popularność" na serwerze minecraft ponieważ moim zdaniem wszyscy są równi. Na pierwszy rzut oka nie jestem zbyt miłą osobą co też zraża ludzi do mnie. Przyznam, że zdarza mi się użyć wulgarnych słów. Jestem osobą dosyć niecierpliwą. 

Myślę, że jestem osobą godną zaufania więc proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Smile
Stee32016
Niezarejestrowany

24.02.2016, 21:04 -
Jestem na TAK, ale rozpisz punkt 11, życze Powodzenia! Smile

Pozdrawiam ~Stee Big Grin
JulieGirlPatty
Gracz

width=

19 posts 1 threads Dołączył: Feb 2016
24.02.2016, 21:25 -
Tak, ale powiększ i zmień kolor na biały, bo nic nie widać xD
pitereek
Niezarejestrowany

24.02.2016, 21:31 -
Na Tak Big Grin
WerciaWercia
Niezarejestrowany

24.02.2016, 22:10 -
Ładne podanie, ale czegoś tu brakuje. Może powinnaś jeszcze trochę popracować nad dwoma ostatnimi punktami?
Na tę chwilę - Neutral, chociaż naprawdę jesteś blisko pozytywnej oceny.
Krych10
Niezarejestrowany

24.02.2016, 23:20 -
trochę małe te literki, ale poddanie w miarę czytelne
na TAK
Truskawwa
Niezarejestrowany

width=

17 posts 0 threads Dołączył: Feb 2016
25.02.2016, 14:22 -
Heh. Jakoś dla mnie miła nie jesteś, piszesz o sobie jak najlepiej. ... Ja nie oceniam tego podania. Baj baj.
Karolina2013
Niezarejestrowany

25.02.2016, 15:01 -
(25.02.2016, 14:22)Truskawwa napisał(a): Heh. Jakoś dla mnie miła nie jesteś, piszesz o sobie jak najlepiej. ... Ja nie oceniam tego podania. Baj baj.

myślę, że bez powodu nie jest się dla kogoś niemiłym :') A Gemma ma do tego jak najbardziej powód, besos
Aksamitka
Niezarejestrowany

25.02.2016, 16:09 -
Na tak Smile
Hopsin
Niezarejestrowany

25.02.2016, 17:50 -
Omg gemma! Ja lubie te złe.. na tak <3

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości