18.10.2016, 19:14 -
1. Imię: Paweł
2. Wiek: 14
3. Nick w grze: SzkieletMrPL
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Non-Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 2 lata
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 3 do 4 godzin tygodniowo w weekendy 5/6
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
a) /kick [nazwa użytkownika] [powód] - Wyrzuca gracza z serwera minecraft
b) /seen [nazwa użytkownika] - podaje informację o użytkowniku
c) /invsee [nazwa użytkownika] - sprawdza ekwipunek gracza
d) /cc - Czyści Chat
e) /tempmute [nazwa użytkownika] [czas wyciszenia] [powód] - Wycisza tymczasowo gracza
f) /chat on - Włącza Czat serwera minecraft
g) /chat off - Wyłącza Czat serwera minecraft
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Jestem Osobą Śmieszkowatą jeśli chodzi o pogaduszki ;P umiem się rozgadywać godzinami. Staram się być mało agresywny gdyż to by przeszkadzało graczom w rozgrywce. Moderatorzy w miarę dobrze spisują się na swoich stanowiskach lecz chcę im dorównać by być jak inni. Mało jest moderatorów na serwerze minecraft a wręcz przeciwnie jeżeli chodzi o graczy na serwerze minecraft często nie bywałem lecz widziałem że potrafiło dojść do 90 osób. no a ktoś musiałby to raczej ogarnąć. Do Administracji mógłbym wnieść może ciupkę śmiechu (zależy czy ktoś ma podobny gust) oraz troszkę większego rozgarnięcia ( mimo że i tak osoby tutaj są rozwinięte i mądre)
11. Dodatkowe informacje o sobie: Jestem Paweł. Mam 14 lat, Mieszkam w województwie lubuskim w małym miasteczku (nazwy stety czy niestety nie podam z powodów naturalnych). Interesuję się Sportem, Motorami, i komputerami. Podobają mi się różne rodzaje muzyki od Rap po jakieś Dropy Remixy etc...
2. Wiek: 14
3. Nick w grze: SzkieletMrPL
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Non-Premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: 2 lata
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 3 do 4 godzin tygodniowo w weekendy 5/6
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
a) /kick [nazwa użytkownika] [powód] - Wyrzuca gracza z serwera minecraft
b) /seen [nazwa użytkownika] - podaje informację o użytkowniku
c) /invsee [nazwa użytkownika] - sprawdza ekwipunek gracza
d) /cc - Czyści Chat
e) /tempmute [nazwa użytkownika] [czas wyciszenia] [powód] - Wycisza tymczasowo gracza
f) /chat on - Włącza Czat serwera minecraft
g) /chat off - Wyłącza Czat serwera minecraft
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Jestem Osobą Śmieszkowatą jeśli chodzi o pogaduszki ;P umiem się rozgadywać godzinami. Staram się być mało agresywny gdyż to by przeszkadzało graczom w rozgrywce. Moderatorzy w miarę dobrze spisują się na swoich stanowiskach lecz chcę im dorównać by być jak inni. Mało jest moderatorów na serwerze minecraft a wręcz przeciwnie jeżeli chodzi o graczy na serwerze minecraft często nie bywałem lecz widziałem że potrafiło dojść do 90 osób. no a ktoś musiałby to raczej ogarnąć. Do Administracji mógłbym wnieść może ciupkę śmiechu (zależy czy ktoś ma podobny gust) oraz troszkę większego rozgarnięcia ( mimo że i tak osoby tutaj są rozwinięte i mądre)
11. Dodatkowe informacje o sobie: Jestem Paweł. Mam 14 lat, Mieszkam w województwie lubuskim w małym miasteczku (nazwy stety czy niestety nie podam z powodów naturalnych). Interesuję się Sportem, Motorami, i komputerami. Podobają mi się różne rodzaje muzyki od Rap po jakieś Dropy Remixy etc...