16.10.2016, 17:14 -
1. Imię:
Kuba
2. Wiek:
14 lat, mocne 14 lat
3. Nick w grze:
Shaize, taki troche ofensywny... ale chyba nie jest źle?
4. Status konta [Premium/Non-Premium]:
Niestety Non-Premium!
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft:
na serwerze minecraft Lecraft gram już od długiego czasu. Niestety teraz musiałem sobie zrobić krótką przerwe, ale mam zamiar powrócić z klasą!
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer:
Dziennie na serwerze minecraft moge grać 4 godziny, co myśle że nie jest złym wynikiem
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]:
Mikrofon działa świetnie, a słychać go jeszcze lepiej!
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:
Pewnie że mam oba programy!
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/ban <nick>, /tempban <czas> <nick>, /tempmute <nick> <powód>, /jail <nick> <czas> <powód>, /kick <nick> <powód>, /tp <nick>, /fly (nie konieczne, ale jednak).
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
Uważam, że powinniście wybrać mnie ponieważ zawsze byłem bardzo rozsądny. Można powiedzieć, że znam się w temacie bycia Administratorem na serwerze minecraft. Byłem wiele razy czy to Helperem, Modem, a nawet Adminem na serwerach! Uważam, że spełniłbym się na roli KidModa, szczególnie na tym serwerze minecraft! Bardzo chciałbym awansować na tę rangę, aby pomóc w ogarnięciu czatu, oraz ludzi na serwerze minecraft!
11. Dodatkowe informacje o sobie:
Jak już mówiłem nazywam się Kuba, mieszkam we Wrocławiu. Moją pasją jest piłka nożna (tak jak większości chłopaków), gram nawet w WKS Śląsk! Bardzo lubię grę minecraft, lubię ją od dzieciństwa, gram od wersji 1.8 BETA! Bardzo lubie prowadzić rozmowy i poznawać nowych ludzi, dlatego też zawsze dobrze spełniałem się w Administracji. To ja zawsze byłem "ten miły". Bardzo chciałbym zdobyć tę range. BARDZO mi na tym zależy! Mam nadzieję, że wezmiecie moje podanie pod uwagę!
Kuba
2. Wiek:
14 lat, mocne 14 lat
3. Nick w grze:
Shaize, taki troche ofensywny... ale chyba nie jest źle?
4. Status konta [Premium/Non-Premium]:
Niestety Non-Premium!
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft:
na serwerze minecraft Lecraft gram już od długiego czasu. Niestety teraz musiałem sobie zrobić krótką przerwe, ale mam zamiar powrócić z klasą!
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer:
Dziennie na serwerze minecraft moge grać 4 godziny, co myśle że nie jest złym wynikiem
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]:
Mikrofon działa świetnie, a słychać go jeszcze lepiej!
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:
Pewnie że mam oba programy!
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/ban <nick>, /tempban <czas> <nick>, /tempmute <nick> <powód>, /jail <nick> <czas> <powód>, /kick <nick> <powód>, /tp <nick>, /fly (nie konieczne, ale jednak).
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
Uważam, że powinniście wybrać mnie ponieważ zawsze byłem bardzo rozsądny. Można powiedzieć, że znam się w temacie bycia Administratorem na serwerze minecraft. Byłem wiele razy czy to Helperem, Modem, a nawet Adminem na serwerach! Uważam, że spełniłbym się na roli KidModa, szczególnie na tym serwerze minecraft! Bardzo chciałbym awansować na tę rangę, aby pomóc w ogarnięciu czatu, oraz ludzi na serwerze minecraft!
11. Dodatkowe informacje o sobie:
Jak już mówiłem nazywam się Kuba, mieszkam we Wrocławiu. Moją pasją jest piłka nożna (tak jak większości chłopaków), gram nawet w WKS Śląsk! Bardzo lubię grę minecraft, lubię ją od dzieciństwa, gram od wersji 1.8 BETA! Bardzo lubie prowadzić rozmowy i poznawać nowych ludzi, dlatego też zawsze dobrze spełniałem się w Administracji. To ja zawsze byłem "ten miły". Bardzo chciałbym zdobyć tę range. BARDZO mi na tym zależy! Mam nadzieję, że wezmiecie moje podanie pod uwagę!
Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.10.2016, 17:14 przez Shaizee.