23.10.2020, 16:29 -
1)imię
kacper
2)wiek
13
3)nick w grze Kiritouhu2
4)na serwerze minecraft gram 2 lata
5)poświęcać czas na serwer 3-4h
6)kilka warnów
7)komendy chatmoda
/cc- czyści chat
/c on- włącza chat
/c off - wyłącza chat
/warn (nick) (powód)- ostrzega gracza
/tempmute (nick) (czas) (powód)- wycisza gracza na dany okres czasu
/kick (nick) (powód)- wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft
/cmi kick (nick) (powód)- wyrzuca gracza z danego trybu
Obowiązkiem ChatModa jest przede wszystkim pilnowanie chatu, pomaganie graczom oraz karanie za nieodpowiednie zachowanie
8)dlaczego chce zostać chat modem
lubie pomagać graczom
9)[b]Opisz tutaj siebie. Minimum 8 rozbudowanych zdań[/b]
Mam na imię kacper mam 13lat mieszkam w [b]województwie małopolskim. Lubię grać w piłkę nożną i spatykać się ze znajomymi w wolnym czasie lubię się uczyć często gram w minecrafta. Jestem spokojny nie używam wulgaryzmów i chętnie pomagam ludziom udzielam się na chacie . Szybko się zaprzyjaźniam i rozwiązuje problemy. Ciężko mnie zdenerwować ponieważ jestem miłą osobą. Często oglądam z mamą seriale i komedie. Wyrażam swoją opinie bez krycia jej. A w minecrafta gram od mojego 6 wieku zaczolem na konsoli a teraz gram na komputerze.[/b]
10)[b]Czy masz sprawny mikrofon (TAK/NIE)[/b]
TAK
11)[b]W jaki sposób złagodzisz powstałe konflikty[/b]
spytam się obu o co poszło postaram złagodzić sprawę a jak nie podziałą to ukaram obu
12)[b]. Czy miałeś możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft ?[/b]
1 raz
13)[b]Czy byłeś w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak to jaki tryb, i ile razy?[/b]
nie
14)[b]Co chciałbyś zmienić na naszym serwerze minecraft minecraft ?[/b]
pisał bym z tym do administracji albo właściciela
kacper
2)wiek
13
3)nick w grze Kiritouhu2
4)na serwerze minecraft gram 2 lata
5)poświęcać czas na serwer 3-4h
6)kilka warnów
7)komendy chatmoda
/cc- czyści chat
/c on- włącza chat
/c off - wyłącza chat
/warn (nick) (powód)- ostrzega gracza
/tempmute (nick) (czas) (powód)- wycisza gracza na dany okres czasu
/kick (nick) (powód)- wyrzuca gracza z serwera minecraft minecraft
/cmi kick (nick) (powód)- wyrzuca gracza z danego trybu
Obowiązkiem ChatModa jest przede wszystkim pilnowanie chatu, pomaganie graczom oraz karanie za nieodpowiednie zachowanie
8)dlaczego chce zostać chat modem
lubie pomagać graczom
9)[b]Opisz tutaj siebie. Minimum 8 rozbudowanych zdań[/b]
Mam na imię kacper mam 13lat mieszkam w [b]województwie małopolskim. Lubię grać w piłkę nożną i spatykać się ze znajomymi w wolnym czasie lubię się uczyć często gram w minecrafta. Jestem spokojny nie używam wulgaryzmów i chętnie pomagam ludziom udzielam się na chacie . Szybko się zaprzyjaźniam i rozwiązuje problemy. Ciężko mnie zdenerwować ponieważ jestem miłą osobą. Często oglądam z mamą seriale i komedie. Wyrażam swoją opinie bez krycia jej. A w minecrafta gram od mojego 6 wieku zaczolem na konsoli a teraz gram na komputerze.[/b]
10)[b]Czy masz sprawny mikrofon (TAK/NIE)[/b]
TAK
11)[b]W jaki sposób złagodzisz powstałe konflikty[/b]
spytam się obu o co poszło postaram złagodzić sprawę a jak nie podziałą to ukaram obu
12)[b]. Czy miałeś możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft ?[/b]
1 raz
13)[b]Czy byłeś w administracji na serwerze minecraft minecraft minecraft Lecraft? Jak tak to jaki tryb, i ile razy?[/b]
nie
14)[b]Co chciałbyś zmienić na naszym serwerze minecraft minecraft ?[/b]
pisał bym z tym do administracji albo właściciela
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.10.2020, 17:06 przez kacper05.