28.08.2020, 18:56 -
Zobaczyłem tą ankietę odnośnie wersji pvp i widzę ze wersja 1.8 ma znacznie więcej głosów. Moje pytanie brzmi jak ogarnięcie problem typu macro? Na początku odwołam się do słów "od nowej edycji BedWars, gwarantując wam wyjście z którego każdy będzie zadowolony oraz każdemu będzie grało się przyjemnie" jakby spora część czasu spędziłem na serverach bed wars 1.8 i z moich osobistych odczuć problemy typu macro nawet na największych serverach nie jest rozwiązany. Dodając fakt ze lecraft miał jako jeden z nielicznych serverow w Polsce wersję 1.9+ bed wars. Następna dziwna rzeczą w tej ankiecie jest to że większość osób(min. 50%) głosujących nie wie czym się różni 1.9 od 1.8 albo jak walczyć na 1.9. Tak jakby przeprowadzać głosowanie na temat dwóch części gry (która lepsza) a większość głosujących w nie grała w jeden z dwóch tytułów. Wracając do tematu macro był problem z nim zostało dozwolone na 1.9 nie robiło to wielkiej różnicy ale na 1.8? Gracz z macrem czy bez chyba wiadomo kto wygra lmao. To kilka argumentów dlaczego 1.9 powinno zostać. Piszę to głównie w imieniu kilkunastu osób które mnie oto poprosiły. Wątek nie ma na celu nikogo urazić. pozdrawiam